خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سناتور وارن: وضع اضطراری واقعی ریاست‌جمهوری ترامپ است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 05 خرداد 1398 - 08:06
سناتور وارن با اشاره به اقدام ترامپ در استفاده از ماده شرایط اضطراری برای فروش سلاح به عربستان، از این تصمیم به شدت انتقاد کرد.
اضطراري،فروش،غيرنظاميان،يمن،كشتار

در واکنش به ادامه فروش سلاح به عربستان
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، ­سناتور دموکرات «الیزابت وارن» با اشاره به اقدام دولت ترامپ در استفاده از ماده شرایط اضطراری برای فروش سلاح به عربستان سعودی در پیامی در صفحه توییتر خود نوشت کنگره رای داد تا به ترامپ بگوید به همدستی آمریکا در بحران انسانی یمن پایان دهد.
پاسخ او چه بود؟
وتوی این قطعنامه و سپس اعلام یک وضعیت اضطراری جعلی برای ادامه فروش تسلیحات به سعودی‌ها که از آن‌ها برای کشتار غیرنظامیان بیشتر استفاده می‌شود.
انزجارآور است که ما باید به سعودی‌ها برای کشتار غیرنظامیان کمک کنیم.
تنها وضعیت اضطراری ما وجود رئیس جمهوری است که دغدغه‌اش بدست آوردن پول بیشتر برای دوستان پیمانکار دفاعی‌اش‌ است تا اراده دموکراتیک کنگره یا فاجعه اخلاقی در یمن.
در حال تکمیل...