خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاضی یک متهم را به خرید بخاری برای زلزله زدگان خوی محکوم کرد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 20 بهمن 1401 - 12:29
ارومیه - روابط عمومی دادگستری آذربایجان‌غربی اعلام کرد: با صدور حکم از سوی یک قاضی دادگاه بخش محمدیار، متهم به خرید ۱۰ دستگاه بخاری برقی برای زلزله‌زدگان خوی، محکوم شد.
حبس،خوي،جايگزين،قاضي،زلزله

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری آذربایجان غربی، رئیس شعبه اول دادگاه عمومی بخش محمدیار در یک اقدام هوشمندانه و در راستای ترویج مجازات‌های جایگزین حبس به دلیل اثرات منفی زندان، برای فردی که به اتهام تولید، توزیع و ارائه خدمات سردخانه‌ای بدون دریافت پروانه کاربرد و علامت استاندارد به ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شده بود، مجازات جایگزین صادر کرد.
این قاضی، ۶ ماه حبس این متهم را با احراز شرایط قانونی به خرید ۱۰ دستگاه بخاری برقی برای زلزله زدگان اخیر خوی تبدیل کرد.
براساس حکم قاضی، این فرد می‌بایست این بخاری‌ها را تهیه و تحت نظارت جمعیت هلال احمر برای استفاده مردم مناطق زلزله زده خوی ارسال کند.