خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری رقابت های دو صحرانوردی آقایان و بانوان کشور در کردستان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 20 بهمن 1401 - 08:54
مریوان- مدیر کل ورزش و جوانان کردستان گفت: مسابقات دو صحرانوردی قهرمانی بانوان و آقایان رده سنی نوجوانان کشور به میزبانی استان کردستان برگزار می شود.
شركت،جولايي،ورزشكار،آقايان،بانوان

حامد جولایی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با اعلام فدراسیون دو و میدانی کشور رقابت‌های دو صحرانوردی قهرمانی بانوان و آقایان کشور به میزبانی کردستان برگزار می‌شود.
وی افزود: این دوره از رقابت‌ها در رده سنی نوجوانان هر دو بخش آقایان و بانوان با حضور بیش از ۱۵۰ دونده به مدت چهار روز به میزبانی استان کردستان و در شهرستان مریوان برگزار خواهد شد و شرکت کنندگان دور دریاچه زیبای زریوار را طی خواهند کرد.
جولایی خاطرنشان کرد: در بخش آقایان شرکت کنندگان در مسافت شش کیلومتر و هشت کیلومتر طی روزهای ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
وی اعلام کرد: شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات در بخش بانوان در مسافت چهار و شش کیلومتر طی روزهای ۲۶ و ۲۷ بهمن ماه به مصاف حریفان خود خواهند رفت.
جولایی خاطرنشان کرد: با توجه به قوانین اعلام شده از سوی فدراسیون، شرکت در این مسابقات به صورت آزاد غیر مجاز بوده و صرفاً با حضور تیم‌های معرفی شده از سوی هیئت‌های استانی موافقت خواهد شد.
وی افزود: هر استان می‌تواند حداقل با یک ورزشکار و حداکثر با چهار ورزشکار در رقابت‌های دو صحرانوردی حاضر شود، اما در جمع امتیازات تیمی به تیم‌های دارای کمتر از سه ورزشکار امتیاز تیمی تعلق نخواهد گرفت.