خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تنبیه گل‌گهر در دقیقه ۸+۹۰/قلعه نویی از استقلال و پرسپولیس جاماند

مهر | ورزشی، استان‌ها | چهارشنبه، 19 بهمن 1401 - 18:15
تیم فوتبال گل گهر در دقایق تلف شده دیدار با مس کرمان گل تساوی را دریافت کرد و از رسیدن به پیروزی بازماند.
تساوي،گل،گهر،مس،كرمان،رده

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال گل گهر در ادامه رقابتهای هفته نوزدهم لیگ برتر امروز سه شنبه در سیرجان میزبان مس کرمان بود که مسابقه دو تیم با تساوی ۱ - ۱ به پایان رسید.
این دربی استان کرمان از ساعت ۱۶ و با قضاوت رضا عادل آغاز شد و ابتدا شایان مصلح (۷۶) برای گل گهر گلزنی کرد.
در حالی که بازی رو به اتمام بود، عارف رستمی (۸+۹۰) گل تساوی را برای مس وارد دروازه میزبان کرد.
گل گهر با هدایت امیر قلعه نویی از سه دیدار گذشته صاحب دو تساوی و یک باخت شده بود و با تساوی امروز، حسرت برد سیرجانی‌ها به چهار هفته کشید.
نماینده سیرجان با این تساوی ۳۱ امتیازی شدتا با قرار گرفتن در رده پنجم، فرصت نزدیک شدن به سپاهان، پرسپولیس و استقلال را در بالای جدول از دست داد.
همچنین تراکتور به واسطه برد امروز خود با ۳۲ امتیاز به رده چهارم صعود کرد.
مس کرمان هم با این تساوی ۱۵ امتیازی شد و از رده چهاردهم جدول تکان نخورد تا همچنان در منطقه سقوط به لیگ دسته اول باشد.