خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت ۲۳۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در خراسان جنوبی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 19 بهمن 1401 - 16:15
بیرجند_ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی از پرداخت ۲۳۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی خانگی تبصره ۱۶ در استان خبر داد.
فني،پرداخت،تكميل،خراسان،جنوبي

به گزارش خبرنگار مهر، جواد اشرفی ظهر چهارشنبه در شورای مهارت استان گفت: در شرایط موجود که گفته می‌شود که بانک‌ها تسهیلات پرداخت نمی‌کنند، مبلغ ۲۳۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی خانگی تبصره ۱۶ در استان پرداخت شده است.
به گفته وی یکی از دغدغه‌های اصلی در خراسان جنوبی تکمیل نبودن زیرساخت‌های فنی و حرفه‌ای است و ساختمان‌های مراکز فنی و حرفه‌ای زیرکوه و طبس هنوز تکمیل نشده اند.
وی با اشاره به اینکه مقداری از اعتبار مورد نیاز برای تکمیل ساختمان این دو مرکز را از محل اعتبار تملک دارایی استان می‌توانیم پرداخت کنیم، ادامه داد: برای تجهیز این دو مرکز به کمک سازمان فنی و حرفه‌ای کشور نیاز داریم.
معاون استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: یکی از چالش‌های موجود در این خصوص پرداخت نشدن حق‌التدریس مربیان فنی و حرفه است که این موضوع به چالشی در این حوزه تبدیل شده است.
اشرفی تاکید کرد: برای ایجاد تحول در حوزه فنی و حرفه‌ای به کمک سازمان فنی و حرفه‌ای کشور نیاز داریم که این موضوع نیازمند نگاه حمایتی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور نسبت به خراسان جنوبی است.