خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۰ طرح سرمایه گذاری در خراسان شمالی افتتاح می‌شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 19 بهمن 1401 - 13:59
بجنورد- معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: در دهه فجر امسال ۴۰ طرح با سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد تومان و اشتغال ۲۶۰ نفر به بهره برداری می رسد.
تومان،فجر،طرح،فخر،موحدي،اعتبار

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فخر موحدی پیش از ظهر چهار شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: ۱۲ طرح جدید اقتصادی با اعتبار ۲ هزار و ۱۵۴ میلیارد تومان طی دهه فجر امسال کلنگ زنی می‌شود.
معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی ادامه داد: پیش بینی می‌شود با این طرح‌ها ۵۲۷ شغل ایجاد شود.
وی افزود: همچنین ۱۶ طرح جدید دیگر با اعتبار ۳ هزار و ۲۱۹ میلیارد تومان در دهه فجر سال گذشته کلنگ زنی شده است.
فخر موحدی تصریح کرد: در دهه فجر امسال ۴۰ طرح با سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد تومان و اشتغال ۲۶۰ نفر و دهه فجر سال گذشته نیز ۲۰۰ طرح با سرمایه گذاری ۲ هزار و ۸۴۷ میلیارد تومان و اشتغال ۲ هزار و ۲۰۹ نفر به بهره برداری و افتتاح رسیده است.
وی با بیان اینکه ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در قالب بند الف تبصره ۱۸ بوده است، گفت: ۸۵ درصد این اعتبار با کمک بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی جذب شده و رتبه سوم کشوری را هم کسب کرده ایم.
فخر موحدی خاطر نشان کرد: هفت خانه خلاق در استان راه اندازی شده تا از ظرفیت‌های دانش بنیان حداکثر استفاده شود.
وی به برگزاری رویداد تانا هم اشاره کرد و افزود: در بخش‌های مختلف نیازها شناسایی می‌شود که بر اساس آن رویداد برگزار خواهد شد که در بخش کشاورزی تا کنون پنجاه نیاز و در بخش سلامت هم ۴۵ نیاز شناسایی شده اند