خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سینما تک فرانسه از لورا درن تجلیل می‌کند

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 19 بهمن 1401 - 11:36
سینما تک فرانسه از لورا درن تجلیل می‌کند و همزمان فیلم «پسر» وی را به نمایش درمی‌آورد.
فيلم،پسر،اسكار،بازيگر،برنده،درن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، لورا درن بازیگر برنده اسکار ۲۰ فوریه در سینماتک فرانسه در پاریس تجلیل می‌شود.
در همین مراسم فیلم «پسر» فلوریان زلر که وی در آن در کنار هیو جکمن، ونسا کربی و آنتونی هاپکینز بازی کرده به نمایش درمی‌آید.
در این مراسم درن یک مستر کلاس هم برگزار می‌کند و علاوه بر «پسر» دو فیلم دیگر وی شامل «مخمل آبی» و «ملوان و لولا» ساخته دیوید لینچ هم به نمایش درمی‌آیند.
«پسر» در ادامه فیلم «پدر» ساخته شده که زلر برای ساخت آن برنده اسکار شد.
«پسر» برای اولین بار در جشنواره فیلم ونیز به نمایش درآمد و در تورنتو نیز دوباره دیده شد.
این فیلم بخشی از یک سه‌گانه تئاتری شامل «مادر»، «پدر» و «پسر» است که در سراسر جهان اجرا شده است.
لورا درن در فیلم «پسر» در نقش مادر نوجوانی که از افسردگی شدید رنج می‌برد، بازی می‌کند.
این بازیگر پیشتر برای بازی در فیلم «داستان ازدواج» برنده اسکار بهترین بازیگر زن نقش مکمل شده بود و قبل از آن نیز برای «وحشی» و «رزا رامبلینگ» نامزدی اسکار را کسب کرده بود.
وی بازیگر سریال «دروغ‌های کوچک بزرگ» هم بود که برای آن برنده امی پرایم تایم شد و در فیلم‌های بزرگ و پرفروشی همچون «پارک ژوراسیک» استیون اسپیلبرگ هم حضور داشته است.