خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۰۰ هزار اصله نهال در استان سمنان توزیع می‌شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 19 بهمن 1401 - 10:30
شاهرود - مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان با بیان اینکه طرح کاشت یک میلیارد نهال در کشور در سمنان نیز دنبال می.شود، گفت: طی هفته منابع طبیعی ۹۰۰ هزار اصله نهال در استان توزیع می‌شود.
سمنان،طبيعي،منابع،استان،نهال،اصله،پايش

جعفر مرادی حقیقی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه استان سمنان دو مرکز بزرگ تولید نهال را دارد، ابراز داشت: نهال‌های تولیدی از ارقام بومی و محلی، سازگار با اقلیم و شرایط آب و هوایی شهرهای استان است.
وی ضمن بیان اینکه کاشت یک میلیارد درخت در سراسر کشور آغاز شده است، افزود: این هدف گذاری برای استان سمنان دو میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نهال به صورت سالانه برآورد شده است.
مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان با بیان اینکه نهال‌ها معمولاً در دو مرکز سمنان و شاهرود تهیه و توزیع می‌شود، ابراز داشت: با مشارکت بخش خصوصی برای سال جاری ۹۰۰ هزار اصله نهال طی هفته منابع طبیعی توزیع خواهد شد.
مرادی حقیقی بابیان اینکه تحقق این هدف گذاری به مشارکت همه بخش‌های مختلف جامعه نیاز دارد، تصریح کرد: رسانه‌ها، ائمه جمعه، سمن‌های زیست محیطی، دستگاه‌های اجرایی، همیاران طبیعت در کنار یکدیگر می‌توانند ضمن ترویج حفظ عرصه‌های ملی در این پویش نیز همکاری فعال و مطلوبی با منابع طبیعی داشته باشند.
وی اضافه کرد: در بسیاری از موارد امکان پایش درخت‌هایی که توسط مردم از ادارات منابع طبیعی برده و کاشته می‌شوند وجود ندارد اما می‌توان در آینده امکانی فراهم کرد تا مردم درخت خود را با ذکر گونه و مکان در سامانه جامعی بارگذاری کنند تا از این طریق بتوان درختان کاشته شده را پایش کرد.