بارش پراکنده باران و وزش باد در استان مرکزی
مهر
|
استانها
|
چهارشنبه، 19 بهمن 1401 - 09:44
اراک- بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی مرکزی از امروز شاهد بارش پراکنده همراه با رعد و برق و وزش باد و بارش برف در ارتفاعات و همچنین کاهش دما در استان خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، هواشناسی استان مرکزی اعلام کرد: بررسیها حاکی از تداوم فعالیت سامانه بارشی تا پنجشنبه در استان است.
هر چند امروز بارشها قابلملاحظه نخواهد بود اما احتمال برخی بارشهای پراکنده باران و در مناطق مرتفع و کوهستانی برف در برخی ساعات بهویژه ساعات شب دور از انتظار نیست.
بارشها طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مقداری تقویت خواهد شد و به دلیل کاهش دمای هوا در مناطق بیشتری از استان بارشها بهصورت برف خواهد شد.
سرعت وزش باد در طی فعالیت این سامانه افزایش خواهد یافت بهویژه امروز و با شدت کمتر امروز چهارشنبه سرعت وزش باد در برخی از مناطق استان بهویژه مناطق نیمه جنوبی استان شدید خواهد بود و در برخی از نقاط از ۶۰ کیلومتر بر ساعت فراتر خواهد رفت.
دمای هوا روند کاهشی خواهد یافت و تا پایان هفته بهتدریج بهطور محسوسی کاهش خواهد یافت.