خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر وزیر دفاع آلمان به کی یف و اظهارات او علیه پوتین- اخبار اروپا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 19 بهمن 1401 - 05:12
وزیر دفاع آلمان روز سه شنبه در جریان سفرش به کی یف، اظهارات خصمانه ای علیه ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه عنوان کرد.
تانك،آلمان،اوكراين،روز،سفر

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان، روز سه‌شنبه به کی‌یف سفر کرده و اظهارات خصمانه‌ای علیه ولادیمیر پوتین عنوان کرد.
سفر کاری پیستوریوس به اوکراین اعلام نشد و طبق گزارش رسانه ها قرار بود وی روز چهارشنبه وارد لهستان شود، اما الکسی رزنیکوف وزیر دفاع اوکراین روز سه شنبه عکس مشترکی با همتای آلمانی خود و مدل اسباب بازی تانک لئوپارد 2 منتشر کرد.
پیش از این، پیستوریوس از توافق کشورهای اروپایی برای تامین 20 تا 25 تانک لئوپارد تا تابستان و بیش از 100 تانک دیگر تا سال 2024 به کی‌یف خبر داده بود.
دولت آلمان نیز در پایان ژانویه گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد تانک های لئوپارد 2 آلمان را به اوکراین منتقل کند و آلمان قصد دارد دو گردان تانک تشکیل دهد.
انتهای پیام