خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدا 15 میلیارد تومان جهیزیه به زوج های جوان بوشهری از سوی سپاه- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 19 بهمن 1401 - 00:54
فرمانده سپاه استان بوشهر با اشاره به اجرا طرح های محرومیت زدایی گفت: در سفر رئیس جمهور به بوشهر 250 دست جهیزیه از سوی سپاه پاسداران در مجموع به ارزش 15 میلیارد تومان به زوج های جوان استان واگذار می شود.
بوشهر،استان،سپاه،قرارگاه،فجر،رزمجو،مددجويان،آباداني،تعمير

سردار علی رزمجو در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با اشاره به توطئه دشمنان انقلاب اسلامی، اظهار داشت: هر چند دشمنان دنبال این بودند که دهه فجر دیگر را رقم بزنند، اما به سبب اقدامات شایسته از سوی اقشار مختلف مردم و تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری خوشبختانه فجر دیگری بر فجر آفرینان خلق شد.
وی وظیفه قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: از دهه فجر سال قبل تا امسال قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران استان بوشهر پروژه‌های مختلف در زمینه‌های راهسازی، تعمیر و مرمت مساجد، ساخت مسکن مددجویان، خانه‌های عالم، تعمیر و نوسازی مدارس، اعزام تیم‌ها پزشکی به مناطق محروم و کم برخوردار اجرا کرده است.
فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر ویزیت رایگان پزشکی، خدمات در بخش‌های کشاورزی و صنعتی را از دیگر فعالیت‌های قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه استان بوشهر دانست و بیان کرد: این فعالیت‌ها از طریق اقشار 20گانه بسیج در خدمات‌رسانی به جامعه هدف ارائه شده است.
رزمجو با بیان اینکه قرارگاه محرومیت‌زدایی و پیشرفت و آبادانی سپاه با مدیریت بسیج سازندگی استان بوشهر فعالیت می‌کند گفت: در قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان بوشهر نیز طرح‌های مهم محرومیت‌زدایی در یک سال گذشته اجرا شده است.
وی از ادامه طرح‌ها برای خدمات‌رسانی به جامعه هدف در قرارگاه‌های یاد شده خبر داد و خاطرنشان کرد : آبرسانی به مناطق کم برخوردار و محروم، ساخت مسکن مددجویان با مشارکت کمیته امداد و توزیع بسته‌های معیشتی در برنامه‌های امسال قرار گرفته است.
فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر ادامه داد: در سفر دور دوم رئیس جمهور و هیئت دولت به استان بوشهر از سوی سپاه پاسداران 250 بسته جهیزیه هر بسته معادل 60 میلیون تومان به ارزش 15 میلیارد تومان به 250 زوج در شهرستان‌های مختلف استان بوشهر واگذار می‌شود.
انتهای پیام/190/