سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

30 درصد آسیب دیدگان سوانح رانندگی از عابران پیاده هستند- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 18 بهمن 1401 - 14:13
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: 30 درصد  آمار آسیب دیدگان در بین حوادث و سوانح رانندگی در سطح شهر مربوط به عابرین پیاده  و در آمار تصادفات جاده ای مربوط به سرنشین خودروهای سبک است.
عابرين،اورژانس،بيمارستاني،رعايت،حادثه،علوم،پزشكي،دانشگاه،مشه ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس ، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهدمقدس، علی یزدانی اظهارداشت:در بررسی انجام شده ماموریت‌های اورژانس پیش بیمارستانی و در موارد ثبت شده سوانح رانندگی 10 ماهه سال 1401 نشان می‌دهد که سه هزار و 600 ماموریت امداد رسانی به مصدومین تصادفات شهری و 7163 ماموریت تصادفات جاده ای توسط اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده است و بیش از 30 درصد آمار مصدومین ثبت شده در شهر به عابرین پیاده تعلق دارد.
وی خاطرنشان کرد: آسیب وارد شده به عابرین بسیار شدیدتر از سایر رانندگان و سرنشینان وسائل نقلیه است و در بسیاری از آسیب دیدگان متاسفانه فوت در صحنه حادثه و نقص عضو و آسیب‌های طولانی مدت اعضا بدن مواجه شده و ضمن مشکلات در زندگی روزمره با هزینه‌های بالای درمانی روبرو می‌شوند که این موضوع فقط با رعایت دقیق قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی توسط رانندگان و همچنین رعایت نکات ایمنی توسط عابرین در حین عبور از خیابان و استفاده از محل‌های مخصوص مانند خط کشی‌های عابرین پیاده و پل‌های هوایی و زیرگذرها الخصوص در زمان عبور از بزرگراه‌ها و توجه به هشدارهای پلیس قابل پیشگیری است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد:با آموزش کودکان و نوجوانان و جوانان از محیط خانواده در خصوص رعایت قوانین و مقررات می‌توان امید داشت تا در آینده شاهد کاهش این آمار باشیم و اگر شهروندان حادثه ای را مشاهده کردند مهمترین موضوع حفظ امنیت صحنه و جلوگیری از بروز حوادث ثانویه است و سپس پرهیز از جابجایی مصدوم و تماس با اورژانس 115 و پاسخ دقیق به سوالات است و حتما توجه داشته باشند از ایجاد ترافیک در مسیر خودداری کنند تا نیروهای امدادی به محل حادثه رسیده و به مصدوم امدادرسانی کنند.
انتهای پیام/282/ن