خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حجتی: روی نقاط ضعف سایپا کار کرده بودیم/ با مصدومیت کاپیتان دچار چالش شدیم- اخبار والیبال

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 18 بهمن 1401 - 11:13
سرمربی تیم والیبال بانوان سریک گنبد گفت: روی نقاط ضعف سایپا کار کرده بودیم و توانستیم در بازی سوم مرحله نیمه نهایی به موفقیت دست پیدا کنیم.
تيم،بازي،سايپا،ليگ،نقاط،بازيكنان،نتيجه،دست

نیلوفر حجتی بعد از پیروزی در بازی سوم مرحله نیمه نهایی لیگ برتر والیبال بانوان برابر سایپا و راه یافتن به فینال به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: از لحاظ فنی در دو گیم اول و دوم ضعیف عمل کردیم، اما شاگردانم از لحاظ جسمانی آمادگی خوبی داشتند و توانستیم روند بازی را عوض کنیم.
موارد تکنیکی را به بازیکنان گفتیم و آنها هم عمل کردند.
وی با اشاره به این موضوع که روی نقاط ضعف سایپا کار کرده بودند، اظهار داشت: ما تیم سایپا را آنالیز کرده و روی نقاط ضعفشان کار کرده بودیم و توانستیم در بازی سوم مرحله نیمه‌نهایی به موفقیت دست پیدا کنیم.
سرمربی تیم والیبال بانوان سریک گنبد درخصوص روندی که تیم سریک گنبد در مصاف با سایپا داشت، گفت: الهه پورصالح را در بازی اول برابر سایپا از دست دادیم.
کتف دست آیتک سلامت دچار دررفتگی شد و به لحاظ روانی فشار زیادی روی بازیکنان و کادر تیم بود چون می‌خواستیم متناسب با پتانسیلی که بچه‌ها داشتند و انتظاری که از ما می‌رفت نتیجه خوبی کسب کنیم.
وی با بیان این مطلب که در بازی دور رفت برابر سایپا خیلی احساساتی بازی کردند، اظهار داشت: در دور برگشت توانستیم نتیجه را جبران کرده و شانس دوباره‌ای پیدا کردیم.
در پایان ست دوم بازی سوم هم کاپیتان تیم ما دچار مصدومیت شد و دوباره دچار چالش شدیم، اما خدا را شکر بازیکنان ذخیره تیم از نظر جسمی و ذهنی آماده بودند و توانستند به تیم کمک کنند.
حجتی درخصوص بازی فینال برابر پیکان گفت: پیکان تیم بزرگ و ریشه داری است و سال‌های زیادی در لیگ حضور دارد.
این تیم پر از مهره‌های تیم ملی و باتجربه است که سالها در لیگ برتر و تیم ملی بازی می‌کنند اما در لیگ با این تیم بازی و آنالیزشان کرده‌ایم و فرصت تمرین روی نقاط ضعفشان را داشته‌ایم بنابراین امیدوارم بتوانیم نتیجه قابل قبولی بگیریم.
انتهای پیام/