سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیم بسکتبال شهرداری گرگان با نتیجه ۷۶ بر ۷۱نفت آبادان را شکست داد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 17 بهمن 1401 - 19:16
گرگان- تیم بسکتبال شهرداری گرگان در هفته نخست دور رفت از مرحله دوم لیگ برتر بسکتبال کشور با نتیجه ۷۶ بر ۷۱ نفت آبادان را شکست داد.
گرگان،شهرداري،تيم،پالايش،آبادان

به گزارش خبرنگار مهر تیم بسکتبال شهرداری گرگان در هفته نخست دور رفت از مرحله دوم لیگ برتر بسکتبال کشور عصر دوشنبه در مجموعه ورزشی حضرت امام (ره) شهر گرگان میزبان پالایش نفت آبادان بود.
بازیکنان مهران حاتمی در شهرداری گرگان موفق شدند در یک دیدار نزدیک با نتیجه ۷۶ بر ۷۱ تیم پالایش نفت آبادان را شکست دهند.
دو هزار نفر از علاقه مندان به رشته بسکتبال از نزدیک این بازی را تماشا کردند.
تیم شهرداری گرگان که به عنوان صدرنشین بازی‌ها راهی این مرحله شده، در گروه A با تیم‌های کاله مازندران، ذوب آهن اصفهان و پالایش نفت آبادان هم گروه است.
در ادامه این رقابت‌ها، تیم شهرداری روز پنجشنبه ۲۰ بهمن با کاله مازندران و ۱۳ اسفند با ذوب آهن دیدار خواهد کرد.