رشد نامتوازن حق مردم ری نیست/ دشت طلایی احیا شود- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم
تولیت آستان حضرت عبدالعظیم (ع) گفت: حق مردم ری این نیست که رشد نا متوازن داشته و مورد ظلم قرار بگیرند، اگر دشت طلایی ری احیا شود تأثیر بسزایی در رونق و توسعه کشور خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، نشست هماندیشی و همافزایی رؤسای شوراهای تابعه شهرستان ری صبح امروز با حضور شوراهای شهر و روستاهای تابعه شهرستان ری جهت پیگیری مطالبات و ارائه راهکار بهمنظور کاهش معضلات با حضور خانی رئیس شورای اسلامی استان تهران، زمانی فرماندار ویژه شهرستان ری، قنبری فرمانده سپاه شهرری و سایر مسئولان برگزار شد.
شتاب خدمات متناسب با نیاز جامعه نیست
حجتالاسلام سیدعلی قاضی عسکر در این نشست هماندیشی و همافزایی گفت: شنیدن کمکاریها و کمبودها غم ما را افزون میکند زیرا که 44 سال از انقلاب سپری شده و قطعاً در این سالها میتوانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم.
وی افزود: در حوزه مدیریت راهکارهایی که نشان داده میشود اثربخش است و در مدیریت امیرالمؤمنین این گونه نبود که بنشیند تا به او گزارش دهند مدیریت میدانی از جمله شاخصههای مدیریتی ایشان بود.
تولیت آستان عبدالعظیم حسنی (ع) در ادامه گفت: معتقدم که اگر در حوزه مدیریتی تدبیر، شایسته سالاری و مدیریت صحیح را حاکم کنیم بسیاری از مشکلات و معضلات کاهش خواهد یافت.
قاضی عسکر تصریح کرد: حق مردم ری شهری که قدمت تاریخی زیادی دارد این نیست که رشد نا متوازن داشته و مورد ظلم قرار بگیرند، زیرا ری از گذشته تا به حال در صدر پشتیبانی از انقلاب و اسلام بوده و امروز نیز اقدامات ارزندهای داشته است.
وی ادامه داد: دشت طلایی ری در گذشتهشناخته شده بوده و اگر احیا شود امروز هم میتواند تأثیر بسزایی در رونق و توسعه کشور داشته باشد.
تولیت آستان عبدالعظیم حسنی (ع) با اشاره به اینکه شتاب کارهایی که باید صورت گیرد متناسب با نیاز جامعه نیست بیان کرد: ما از نظر اسلامی راهکارهای مشخص و درستی داریم که اگر به آن عمل شود میتوان کشور را در مدت زمان کوتاهی متحول کرد.
سیاست دولت مردمی پول پاشی نیست
حمید زمانی فرماندار ویژه شهرستان ری نیز در این نشست ضمن تقدیر از برگزاری جلسه و اهمیت پیگیری مطالبات و کاستیها در سطح شهرستان ری اظهار داشت: پس از سفر رئیسجمهور به شهرستان ری انتظار میرود سرعت پیشرفت، همافزایی و رفع مشکلات مردم سرعت بیشتری داشته باشد و این جلسه نیز در همین راستا کمکرسان مجموعههای خدمات رسان شهرستان ری خواهد بود.
وی افزود: اتمام پروژههای نیمهتمام در اولویت قرار دارد و این جلسات کمک شایان توجهی به روند احصا مشکلات و اولویتبندی برای آغاز پروژهها و پیگیریها خواهد داشت.
فرماندار ویژه شهرستان ری در ادامه گفت: ازاینپس با تصویب نهایی مصوبات و ابلاغ آئیننامه اجرایی عملیات تکمیل و احداث پروژهها آغاز میشود و باید گزارشهای ماهانه از روند اجرای پروژه به رئیسجمهور ارائه شود.
وی با بیان اینکه سیاست دولت مردمی پول پاشی نیست ابراز داشت: کسانی که نا امیدی را بین مردم پخش میکنند، در حال خیانت به جمهوری اسلامی هستند و این شهرستان بهترین مسئولان را دارد و وفاق بین آنها مثال زنی است.
وی افزود: به گفته آیتالله رئیسی، میزان امتیاز هر فرماندار به فساد ستیزی او است، بنابراین در سفری که رئیسجمهور به شهرستان ری داشت از او شنیدم که باید محکم مقابل فساد بایستیم و رو به جلو حرکت کنیم.
معاون استاندار تهران تأکید کرد: بیشترین تخریب بناهای غیرمجاز طی 2 سال اخیر در قلعهنو انجام شده و ما مسئولان ری در اوج وفاق هستیم، سرعت پیشرفت در ری شتاب میگیرد؛ هیچ مانعی وجود ندارد و روزهای خوبی در پیش رو است.
گلایه از سرریز مشکلات تهران به ری کاری از پیش نمیبرد
جعفری شربیانی در نشست هماندیشی و همافزایی رؤسای شوراهای تابعه شهرستان ری با اشاره به لزوم احصای کمبودها و شناسایی ظرفیتها اظهار داشت: هدف از تشکیل این نشستها شنیدن اظهارات شوراهای شهرها و روستاهای شهرستان ری است تا مدیران، مسئولان و نمایندگان در جریان کمبودها و کاستیهایی که نیاز به پیگیری دارد قرار بگیرند.
وی افزود: این جلسات کمک میکند تا با استفاده از نظرات شوراهای شهر و روستا و رهنمودهای فرماندار و مدیران شهرستان برنامهریزی مدونی برای خدمت به مردم صورت بگیرد.
رئیس شورای اسلامی شهرستان ری بیان کرد: در دوره ششم شوراها و در کنار مدیریت شهری فعلی و دولت که بیوقفه در راستای خدمت به مردم و کاهش مشکلات و معضلات تلاش میکند، حضور مسئولین در میان مردم و شناخت مشکل تأثیر بسزایی در رفع کاستیها دارد.
شربیانی با تأکید بر اینکه تنها گلایه از سرریز مشکلات تهران به شهرستان ری کاری از پیش نمیبرد ادامه داد: باید بتوانیم از همجواری تهران و از این منبع غنی خدمات تهران نهایت استفاده را داشته باشیم و طرح استفاده از این امکانات نیز در جلسات ارائه شده است.
وی افزود: در حال حاضر شوراها، دولت، مجلس، شهرداریها و ...
در منابع مالی با محدودیت مواجه هستم اما آنچه در شورای شهرستان ری مورد توجه قرار گرفته است احصای کمبودها و اولویتبندی مبتنی بر نیازهای اساسی مردم برای پیگیری موضوعات است.
رئیس شورای اسلامی شهرستان ری در ادامه گفت: تطابق کمبود منابع و زیاد بودن چالشها و مشکلات است باید مدیریت شود و در صورتی که اگر اولویتبندی برای پیگیری انجام نشود و اولویتبندی بر اساس نیاز مردم نباشد عدم رضایت را در مردم در پی خواهد داشت.
شربیانی تصریح کرد: شوراها به عنوان نمایندگان مردم در اولویتبندیها باید در کنار سیستم اجرایی باشند و اختلافی بین اجرا و مطالبه گری ایجاد نشود زیرا که زحمت اجرایی کردن مطالبات با دستگاههای اجرایی است لذا منابع و روند اجرا باید به سمتی هدایت شود که رضایت مردم را در پی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه شوراها نباید رسالت اصلی که پیگیری و مطالبه گری است را فراموش کنند ابراز داشت: در این دوره از شوراها تلاش کردیم تا شورای شهرستان را از یک شورای فرادستی منفعل به محل تلاش، پیگیری و مطالبه گری تبدیل کنیم اما در این روند ممکن است با مجری اختلاف سلیقههایی ایجاد شود لذا شوراها باید در جریان اختلاف سلیقهها در جایی باشند که منافع مردم تأمین شود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه تأکید کرد: در راه مطالبه گری و اجرای طرحها باید با عنایت به دولت کریمه مردمی، شوراها و نمایندگان مجلس انقلابی با توجه به انتظار مردن باید در راستای رضایت مردم گام برداریم و از موضوعاتی که خدمت به مردم سلب میکند پرهیز کنیم.
شربیانی بیان کرد: اتفاقات روزهای گذشته حاصل کار جمعی است و در همه روستاها و شهرهای شهرستان ری در کنار یکدیگر بودیم و وفاق، وحدت و همدلی در جامعه شورایی شهرستان وجود دارد و در فرصتهای پیش رو نیز باید با برنامهریزی برای پیگیری و رفع دغدغه مردم گام برداریم.
انتهای پیام/