خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح ۱۶ هزار طرح کارآفرینی در کشور

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 17 بهمن 1401 - 12:39
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: با افتتاح ۱۶ هزار طرح خرد، کوچ و متوسط ۴۷ هزار اشتغال ایجاد می‌شود.
صندوق،ايجاد،اشتغال،كارآفريني،بانوان،تسهيلات،دولت،منصوري

محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: به برکت ایام دهه فجر امروز در استان تهران و سراسر کشور به زحمت همکاران در صندوق کارآفرینی امید شاهد افتتاح ۱۶ هزار طرح کارآفرینی هستیم.
وی با اشاره به اینکه در قبال این طرح‌ها ۴۷ هزار اشتغال ایجاد می‌شود گفت: اشتغال در صدر اولویت‌های کاری دولت است و بر اساس گزارش وزیر کار که به تایید شورای عالی کار هم رسیده، تعهد یک میلیون شغل در سال ۱۴۰۱ محقق شده و روز به روز به این عدد اضافه می‌شود.
وی اظهار کرد: صندوق کارآفرینی امید یکی از بازو‌های پر توان ایجاد اشتغال است و برای ایجاد ۱۶ هزار طرح تاکنون ۲۲۵۰ میلیار تومان تسهیلات پرداخت شده و بیش از ۶۵۰۰ میلیارد تومان از سرمایه‌های مردم فعال شده است.
منصوری گفت: این تسهیلات در سه حوزه ایجادی، توسعه‌ای و احیا کارخانه‌هایی که بعضا دچار رکود بودند توزیع شده است.
وی عنوان کرد: در مجموع تسهیلات طرح‌های ایجاد شده، ۳۲ درصد را بانوان دریافت کردند یعنی سهم بانوان در حوزه کارفرمایی قابل توجه بوده و ۴۷ درصد اشتغال مربوط به بانوان بوده است.
معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه با فعال شدن این ظرفیت قدم بزرگی در کاهش نرخ بیکاری برداشت شده است گفت: در سال آتی در بودجه دولت ارتقای این صندوق را به عنوان صندوق پیشرفت و عدالت پیش بینی کرده و مقدار قابل توجه‌ای از بودجه دولت در این صندوق مستقر خواهد شد.
وی در پایان گفت: اگر این ارتقاع اتفاق بیفتد و مجلس ایجاد صندوق پیشرفت و عدالت موافقت کند پیش بینی می‌شود گام مهمی در ایجاد اشتغال برداشته شود.