خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در سه روز آینده وزش باد در اغلب مناطق کشور رخ می دهد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 17 بهمن 1401 - 08:06
دوشنبه و سه شنبه افزایش نسبی دما در نیمه شمالی کشور و از چهارشنبه تا جمعه کاهش محسوس ۴ تا ۸ درجه‌ای دما در غالب مناطق کشور خواهیم داشت.
مناطق،كشور،چهارشنبه،شمالي

طبق پیش بینی سازمان هواشناسی،دوشنبه در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب برخی نقاط استان‌های فارس و بوشهر استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و سه شنبه علاوه بر این مناطق در خراسان‌های شمالی رضوی و جنوبی، کرمان و یزد بارش برف و باران و در استان‌های جنوبی رعد و برق پیش بینی می‌شود.
روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه گستره بارش‌ها علاوه بر این مناطق استان‌های ساحلی خزر را نیز در بر می‌گیرد.
جمعه نیز در استان‌های واقع در نوار شمالی کشور و دامنه‌های زاگرس مرکزی بارش خواهیم داشت.
دوشنبه و سه شنبه افزایش نسبی دما در نیمه شمالی کشور و از چهارشنبه تا جمعه کاهش محسوس ۴ تا ۸ درجه‌ای دما در غالب مناطق کشور خواهیم داشت.
در سه روز آینده وزش باد در اغلب مناطق کشور قابل ملاحظه است.
خلیج فارس در سه روز آینده و دریای خزر چهارشنبه و پنجشنبه مواج است.