جزئیات نزاع خونین در رشتخوار/ 3 متهم اصلی درگیری در عروسی دستگیر شدند- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم
رئیس دادگستری خراسان رضوی گفت: سه متهم اصلی تیراندازی و نزاع مراسم عروسی شهرستان رشتخوار دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، غلامعلی صادقی اظهار داشت: عوامل اصلی تیراندازی و نزاع مراسم عروسی روستای باسفر شهرستان رشتخوار که سه نفر بودند دستگیر شدند.
وی افزود: در این مراسم عروسی که روز گذشته در شهرستان رشتخوار اتفاق افتاد؛ 14 نفر در این نزاع زخمی و چهار نفر نیز کشته شدند.
رئیس دادگستری خراسان رضوی گفت: با اعلام این حادثه دستور ویژه قضایی صادر و اقدامات اطلاعاتی و انتظامی در محل آغاز شد و متهمان به قتل تنها پس از چند ساعت دستگیر شدند البته بررسیهای اولیه نشان دهنده وجود زمینه های قبلی نزاع بین طرفین است که تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.
شنیدههای خبرنگار تسنیم از مصدوم شدن 50 نفر و کشته شدن 4نفر حکایت دارد, ضمن اینکه از این تعداد 15 نفر که به طور جدی مجروح شده بودند به مراکز درمانی شهرستانهای رشتخوار، تربت حیدریه و مشهد اعزام شدند.
بنا به گفته عضو شورای روستای باسفر رشتخوار سن افراد فوت شده بین 32 تا 47 ساله است که با در نظر گرفتن وخامت حال چند نفر از مصدومان و مجروحان درگیری؛ احتمال افزایش فوتیها زیاد است.
گفتنی است؛ باوجود پیگیریهای خبرنگار تسنیم فرمانده انتظامی و فرماندار این شهرستان حاضر به گفتوگو با خبرنگار تسنیم نشدند.
انتهای پیام/282/.