352 میلیون تومان به مددجویان ضایعه نخاعی خراسان رضوی تخصیص یافت- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: از ابتدای سال جاری بیش از 352 میلیون تومان علاوه بر خدمات مستمر و غیر مستمر جهت اجرای طرح توانمندسازی به مددجویان ضایعه نخاعی خراسان رضوی تخصیص یافته است.

مسعود فیروزی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از 352 میلیون تومان علاوه بر خدمات مستمر و غیر مستمر جهت اجرای طرح توانمندسازی برای مددجویان ضایعه نخاعی توسط بهزیستی خراسان رضوی تخصیص یافته است.
وی افزود: مراقبت از افراد دارای ضایعه نخاعی به دلیل گستردگی مشکلات و هزینههای سرسامآور درمانی آنها، تمامی اعضای خانواده را تحت تاثیر قرارمیدهد لذا اجرای طرح توانمندسازی افراد دارای آسیب نخاعی گامی موثر در جهت کاهش مشکلات این افراد و افزایش سطح کیفیت زندگی تمام اعضای خانواده خواهد بود.
فیروزی تصریح کرد: در حال حاضر 2025 توانخواه ضایعه نخاعی در خراسان رضوی زیرپوشش بهزیستی قرار دارند که از این تعداد 531 نفر مبتلا به ضایعه گردنی، 585 نفر ضایعه نخاعی سینهای و 908 نفر ضایعه نخاعی کمری هستند.
مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: این افراد علاوه بر اینکه در عملکرد های حرکتی خود دچار مشکل هستند، بهدلیل فقدان کنترل اسفنگتری، زخمهای فشاری، مشکلات گوارشی و تنفسی و عفونتهای مکرر ادراری، مشکلات اجتماعی و...
نیازهای درمانی و توانبخشی ویژهای دارند.
وی خاطرنشان کرد: ارائه خدمات توانبخشی به 6350 نفر از افراد دارای معلولیت فاقد خانواده موثر در 105 مرکز نگهداری شبانهروزی و ارائه خدمات توانبخشی و مراقبتی به 1500نفر از توانخواهان اعصاب و روان فقط بخشی از خدماتی است که در مراکز نگهداری تحت پوشش بهزیستی خراسان رضوی انجام گرفته است.
فیروزی عنوان کرد:وظایف بهزیستی فقط محدود به مراکز نگهداری شبانهروزی نمیشود و ارائه خدمات توانبخشی در منزل و خدمات پرستاری و مددکاری در خانواده به توانخواهانی که از مراکز شبانهروزی ترخیص شده یا همچنان به حمایتهای سرپایی نیازمند هستند، در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: برخورداری786 نفر از توانخواهان بسترگرا از خدمات توانبخشی در منزل با هدف تسهیل دسترسی افراد دارای معلولیت مناطق صعبالعبور به خدمات توانبخشی در دوران طلایی درمان و ارائه خدمات مراقبت در منزل و توانبخشی به 415 نفر از توانخواهان فاقد مراقب موثر به منظور اطمینان از تامین نیازهای اولیه آنان از طریق 5 مرکز مراقبت درمنزل از دیگر اقدامات انجام گرفته در این حوزه از ابتدای سالجاری تا کنون است.
وی اظهارکرد: از ابتدای سالجاری تاکنون 998 نفر در استان خراسان رضوی از خدمات توانپزشکی جهت کاهش عوارض معلولیت برخوردار شدهاند.
فیروزی با اشاره به اینکه تعداد 3800 نفراز توانخواهان از طریق 75 مرکز توانبخشی روزانه از ابتدای سالجاری از خدمات توانبخشی فوری جهت کاهش عوارض معلولیت بهرهمند شدهاند، گفت: از طریق پیگیریهای توانبخشی حرفهای و حمایت 8 کارگاه تولیدی و 3 مرکز، برای گروهی از این افراد اشتغالزایی و کاریابی نیز انجام گرفته است.
انتهای پیام/282/.