خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تندباد استان اردبیل را در می‌نوردد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 04 خرداد 1398 - 17:11
سرپرست اداره کل هواشناسی استان اردبیل از وزش بادهای تند تا شدید امروز و فردا در سطح استان اردبیل خبر داد و گفت: به دنبال بارش رگباری باران و تگرگ احتمال آبگرفتگی معابر اردبیل وجود دارد.
استان،مناطق،هواشناسي،اردبيل

سیاوش محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد با توجه به وجود ناپایداری‌ها در جو استان، طی امروز و فردا شاهد رگبار باران در برخی مناطق توأم با رعد و برق خواهیم بود.
وی بیان کرد: بارش تگرگ نیز در مناطق مستعد استان به ویژه در مناطقی از گرمی، مشگین‌شهر و خلخال در بعد از ظهر امروز و فردا احتمال می‌رود.
سرپرست اداره کل هواشناسی استان اردبیل افزود: با توجه به ماهیت بارش‌ها، آبگرفتگی معابر عمومی نیز دور از انتظار نیست که انتظار می‌رود در این زمینه مردم به شهدارهای ارائه شده توجه جدی داشته باشند.
محمدی تصریح کرد: برای این دو روز وزش بادهای جنوبی گرمیج سبب افزایش دمای هوا در تمامی مناطق استان خواهد شد.
سرپرست اداره کل هواشناسی استان اردبیل گفت: وزش باد در برخی مناطق استان در بعضی ساعات به ویژه در ساعات بعد از ظهر تا عصر به صورت تند تا شدید پیش‌بینی می‌شود.
انتهای پیام/ ع