خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم هم افزایی در راستای بهبود محیط‌های دانشجویی و فرهنگی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 16 بهمن 1401 - 12:24
نشست هم‌افزایی معاونت‌های دانشجویی و فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی با مدیریت اداره کل سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد.
خيرين،اجتماعي،دانشجويي،سلامت،امور،حضور،مجمع

محمدجواد حیدری‌چور، مدیرکل سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت، پس از خوش‌آمدگویی و شرح برخی از اقدامات و برنامه‌های حوزه اجتماعی و خیرین وزارت بهداشت، در راستای جلب و جذب مشارکت‌های مردمی، خیرین و مسوولیت‌پذیری بنگاه‌های اقتصادی، بر هم‌افزایی در راستای بهبود محیط‌های دانشجویی و ایجاد شور و نشاط اجتماعی ایشان تاکید کرد.
در این جلسه که با هم‌اندیشی معاونت‌های دانشجویی و فرهنگی و نمایندگان امور مشارکت‌های اجتماعی و خیرین دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، موضوعات مورد نظر از جمله بسترسازی حضور فعالانه خیرین و نیک‌اندیشان در پویش ملی سخاوت که به دعوت از خیرین در زمینه ساخت خوابگاه‌های دانشجویی می‌پردازد، بررسی شد.
هم‌چنین درباره دیگر برنامه‌ها، از جمله حضور فعالان امور جهادی و خیریه دانشجویی در ساختار شورای مشارکت‌های امور جوانان مجمع خیرین سلامت استان تهران، بحث و تبادل نظر شد.
گفتنی است در این نشست که با حضور رضا محمودی، مشاور وزیر بهداشت در امور اجتماعی و دبیر کارگروه خیرین و مشارکت‌های مردمی، و حمیدرضا اشراقی، مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت، برگزار شد، سید محمدطباطبایی، معاون مشارکت‌های اجتماعی مجمع خیرین سلامت کشور، و اعضای هیات مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران حضور داشتند.