خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمامی نیروگاه‌ها موظف به استفاده از پساب تصفیه‌شده هستند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 04 خرداد 1398 - 16:21
پیشاهنگ با اشاره به استراتژی استفاده از پساب تصفیه‌شده در تمامی نیروگاه‌های کشور، گفت: تمامی نیروگاه‌ها موظف به اجرای این برنامه هستند.
توليد،نيروگاه،شركت،حرارتي،برق،كشور

معاون شرکت تولید برق حرارتی؛
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالرسول پیشاهنگ معاون راهبری تولید شرکت تولید نیروی برق حرارتی با اشاره به تمهیدات این شرکت برای صرفه‌جویی در مصرف آب نیروگاه‌های کشور، گفت: در حال‌حاضر تنها سه تا چهار نیروگاه کشور از برج مرطوب تر به‌ منظور خنک کردن سیستم خود استفاده می‌کنند که با توجه به مشکلات کم آبی در کشور در حال طراحی برج خشک برای برخی از نیروگاه‌ها مانند واحد اصفهان هستیم.
معاون راهبری تولید شرکت تولید نیروی برق حرارتی افزود: در برخی از نیروگاه‌ها مانند رامین اهواز با طراحی‌های جدید روی برج و تعویض پره‌های خنک کننده نیروگاه تا حدود ۱۵ تا ۳۰ درصد در مصرف آب صرفه‌جویی شده است.
پیشاهنگ با اشاره به استراتژی شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی برای استفاده از پساب تصفیه‌شده در تمامی نیروگاه‌های کشور، گفت: بر اساس بخشنامه این شرکت، تمامی نیروگاه‌ها موظف به اجرای این برنامه هستند.
بیشتر بخوانید: ورود ۷۰۰ مگاوات نیروگاه جدید برقی به مدار کشور
وی ادامه داد: این طرح هم اکنون به‌صورت پایلوت در نیروگاه شهید مفتح همدان در حال اجراست و بیش از ۸۵ درصد آب مورد نیاز این واحد از پساب تامین می‌شود.
همچنین در نیروگاه اصفهان طراحی‌های لازم در این زمینه انجام شده و به‌زودی پساب برای استفاده در نیروگاه وارد این واحد خواهد شد.
معاون راهبری تولید شرکت تولید نیروی برق حرارتی تاکید کرد: اولویت اجرای این برنامه با نیروگاه‌های دارای برج "تر" است.
انتهای پیام/
بیش از ۸۵ درصد آب مورد نیاز نیروگاه شهید مفتح از پساب تامین می‌شود