خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دردسر دستگاه خمیرزنی برای کارگر نانوایی

ایسنا | اجتماعی و حوادث | شنبه، 04 خرداد 1398 - 16:10
کارگر جوانی که دستش در میان دستگاه خمیرزنی نانوایی گیر کرده بود با حضور آتش نشانی از دردسر رها شد.
آتش،حادثه،دستگاه،محل،كارگر

کارگر جوانی که دستش در میان دستگاه خمیرزنی نانوایی گیر کرده بود با حضور آتش نشانی از دردسر رها شد.
به گزارش ایسنا، در ساعت ۱۷:۳۰ روز گذشته کارگران یک نانوایی با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته و اعلام کردند که دست یکی از همکارانشان در دستگاه خمیر زنی گیر کرده و امکان خارج کردنش وجود ندارد که در همین راستا ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران عوامل گروه نجات ۱۱ را به محل حادثه واقع در خیابان شهید مدنی، خیابان تیموری اعزام کرد.
آتش نشانان پس از حضور در محل اقدام به ایمن سازی محل کرده و همزمان با استفاده از تجهیزات برش، دست کارگر جوان را از دستگاه خارج کرده و وی را برای مداوا به عوامل اورژانس مستقر در محل حادثه تحویل دادند.
آتش نشانی تهران با تأیید این حادثه اعلام کرد که بی احتیاطی کارگر حین کار با دستگاه سبب وقوع این حادثه شده است.
انتهای پیام