خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسری ۵ هزار میلیارد تومانی ناشی از حق بیمه غیر منطقی/ نباید با روش مسکن‌وار مشکلات را حل کنیم

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 08 بهمن 1397 - 15:51
رامزی گفت: نباید دائما با استفاده از روش مسکن وار مشکلات را حل کنیم چرا که اقدامات کوتاه مدت نظام مدیریتی را مختل می‌کند.
سازمان،بيمه،صندوق،توسعه

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت مطرح کرد:
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، شاهرخ رامزی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران نسبت به غیر منطقی بودن میزان حق بیمه این سازمان انتقاد کرد و اظهار کرد: براساس قانون برنامه توسعه ششم در حوزه صندوق کارکنان دولت ۷ درصد دریافتی کارمند بابت پوشش بیمه‌ای به سازمان تعلق می‌گیرد؛ در سایر صندوق‌ها از جمله صندوق روستائیان و صندوق بیمه همگانی نیز ۷ درصد حداقل حقوق قانون کار برای هر خانوار منظور شده که این میزان تعادلی با هزینه‌کرد سازمان ندارد.