خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«تحریک انصاف»: به سیاست های دولت کنونی پاکستان معترض هستیم- اخبار پاکستان و هند - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 14 بهمن 1401 - 18:12
حزب تحریک انصاف با رد دعوت نخست وزیر پاکستان برای شرکت در نشست «کمیته عالی» این کشور تاکید کرد به سیاست های دولت کنونی اسلام آباد معترض است.
پاكستان،حزب،انصاف،تحريك،كميته،كشور

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «شوکت یوسف زی» سخنگوی حزب تحریک انصاف پاکستان به رهبری عمران خان گفت این حزب تصمیم گرفته است که در نشست کمیته عالی این کشور شرکت نکند.
وی افزود: در حالی که حزب تحریک انصاف در برابر سیاست‌های حکومت کنونی پاکستان معترض است، چگونه می‌تواند در نشست کمیته عالی شرکت کند.
پیش از این «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان در پی حمله به مسجدی در شهر پیشاور از نمایندگان حزب تحریک انصاف پاکستان دعوت کرده بود تا در نشست کمیته عالی این کشور شرکت کنند.
این پیام، از سوی وزیر فدرال پاکستان به «اسد قیصر» و «پرویز ختک» از اعضای ارشد حزب تحریک انصاف پاکستان منتقل شده بود.
دولت پاکستان با برگزاری نشست کمیته عالی، در نظر دارد اقداماتی را در زمینه ریشه‌کنی تروریسم و همچنین افزایش سطح ظرفیت پلیس این کشور اتخاذ کند.
رئیس ستاد ارتش پاکستان، وزیران ارشد چهار ایالت این کشور و همچنین منطقه «گلگت-بلتستان» و همچنین نخست وزیر «کشمیر آزاد» در این نشست حضور خواهند یافت.
انتهای پیام/