خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰ دستگاه ماشین‌ برفروبی از اصفهان به چهارمحال و بختیاری اعزام شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 14 بهمن 1401 - 15:29
اصفهان- مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از اعزام تیم‌های امدادی و عملیاتی به همراه ۳۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات برف‌روبی به مناطق برف‌گیر استان چهارمحال و بختیاری خبرداد.
استان،برف،اصفهان،راهداري،بازگشايي،آلات،ماشين

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ۳۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات برف‌روبی شامل کامیون، گریدر، بولدوزر، بابکت، بیل مکانیکی، نمک پاش و تیغ برف روب به همراه تیم‌های عملیاتی از شهرداری‌ها، راهداری، آب منطقه‌ای و سایر بخش‌های استان اصفهان برای کمک رسانی به عملیات بازگشایی جاده‌ها و معابر به استان چهارمحال و بختیاری اعزام شده است.
وی با اشاره به اینکه همچنان به علت برف و کولاک راه ارتباطی ۱۳۵ روستا در غرب و جنوب استان اصفهان مسدود است، خاطرنشان کرد: برف سنگین و کولاک و کاهش محسوس دما سبب یخ زدگی معابر و خیابان‌های ۱۰ شهر و ۱۸۵ روستا در غرب و جنوب استان شده که در حال حاضر ۷۰ تیم عملیاتی از شهرداری‌ها و راهداری و سایر دستگاه‌های استان در حال بازگشایی مسیرها و خیابان‌ها هستند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ابراز داشت: فرسودگی ماشین آلات راهداری و برف روبی و نیز تأمین نشدن اعتبار برای نگهداری ماشین آلات و شدت برف باعث کندی عملیات بازگشایی راه‌ها شده که با توجه به معین بودن اصفهان برای هشت استان کشور لازم است وزارت راه وشهرسازی و سازمان راهداری کشور در جهت نوسازی ماشین آلات فرسوده استان و تأمین اعتبار برای رفع نقاط پر حادثه جاده‌ای اصفهان اقدام کند.