خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آنچلوتی: مصدومیت میلیتائو کمی جدی تر از آسیب دیدگی بنزما است/ بازی خوبی به نمایش گذاشتیم- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 14 بهمن 1401 - 10:23
سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید به برد تیمش مقابل والنسیا در لالیگا واکنش نشان داد و مصدومیت دو بازیکن کلیدی اش را تشریح کرد.
مصدوميت،مادريد،رئال،بازي،آنچلوتي،دني،دوي،هواداران

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کارلو آنچلوتی که شاگردانش شب گذشته (پنجشنبه) در دیداری معوقه از هفته هفدهم لالیگای اسپانیا موفق شدند والنسیا را در ورزشگاه مستایا با نتیجه 2 بر صفر شکست دهند، پس از این دیدار گفت: ما یک بازی خوب از خود به نمایش گذاشتیم که نیمه اول آن کمی بدتر از نیمه دوم بود اما در نیمه دوم که حریف از شدت بازی خود کم کرد، از موقعیت‌های خود نهایت استفاده را بردیم.
وی همچنین درباره شعارهای هواداران رئال مادرید که خواهان تمدید قرارداد دنی سبایوس بودند، اظهار داشت: سبایوس خیلی خوب کار می‌کند و همه می‌توانند این را ببینند از جمله هواداران و باشگاه.
قرارداد هم باید بین او و باشگاه منعقد شود.
همه می‌دانند من در مورد دنی سبایوس چه فکر می‌کنم.
ما این جابجایی هافبک را به خوبی مدیریت می‌کنیم و تا پایان فصل اینگونه خواهد بود.
ما به بازیکنانی که پشت سر کروس و مودریچ هستند، دقایقی را اختصاص می‌دهیم اما هر دوی آنها هنوز بازیکنان اصلی این تیم هستند.
سرمربی ایتالیایی رئال مادرید درباره مصدومیت میلیتائو و بنزما در این دیدار نیز خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم مصدومیت میلیتائو کمی جدی‌تر از آسیب‌دیدگی کریم است.
هر دوی انها بازیکنان فوق‌ حرفه‌ای هستند چون از من خواستند که تعویض‌شان کنم.
روز جمعه هر دو مورد را ارزیابی خواهیم کرد.
به هر حال در این مقطع از فصل مصدومیت اتفاق می‌افتد.
رئال مادرید با این برد 45 امتیازی شد و اختلاف خود با بارسلونای صدرنشین را به پنج امتیاز کاهش داد.
شاگردان آنچلوتی حالا باید خود را آماده بازی روز یکشنبه با مایورکا در لالیگا کنند.
انتهای پیام/