خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پست 63 کیلوولت سرخه افتتاح شد- اخبار سمنان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 13 بهمن 1401 - 18:46
همزمان با دومین روز از دهه مبارک فجر پست 63 کیلوولت سرخه با حضور وزیر نیرو  افتتاح شد.
برق،صنعتي،سرخه،شهرك،احداث،63،پست،پروژه،كيلوولت

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای سمنان در حاشیه افتتاح این پروژه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سرخه، اظهار داشت: پروژه احداث پست 63 کیلوولت شهرک صنعتی سرخه با اعتباری معادل 750 میلیارد ریال آماده افتتاح شده است.
مجید وفایی با اشاره به ضرورت احداث این پروژه گفت: پروژه احداث پست 63 کیلوولت شهرک صنعتی سرخه با هدف تأمین برق صنایع مستقر در شهرک صنعتی ایجاد شد.
وی با بیان اینکه با شروع به کار و احداث شهرک صنعتی سرخه، میزان بار مصرفی برق مشترکین جدید صنعتی افزایش می‌یافت که احداث پست 63 کیلوولت شهرک صنعتی راهکار تأمین برق بود.
وی گفت: افزایش قابلیت مانور و کاهش خاموشی‌ها، تامین برق مطمئن، پایدار و مستقل برای مصارف صنعتی شهرک صنعتی سرخه، افزایش قابلیت اطمینان شبکه فوق توزیع در شهرستان سرخه ، کاهش تلفات برق، ایجاد زیرساخت و ظرفیت جدید برق رسانی مطمئن به مشترکین جدید صنعتی و بهبودپارامترهای کیفی برق و پروفیل ولتاژشبکه برخی از اهداف اجرای پروژه احداث پست 63 کیلوولت شهرک صنعتی سرخه است.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای سمنان خاطرنشان کرد: پست 63 کیلو ولت سرخه مجهز به سیستم کنترلی DCS و مدیریت هوشمند ساختمان کنترل(BMS) است.
وفائی افزود: این مهم به منظور کنترل و بهینه کردن مصارف روشنایی، تاسیسات سرمایشی، گرمایشی و کنترل دما بوده که مطابق با به روزترین سیستمهای کنترلی جاری در صنعت برق طراحی و اجرا شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان وزیر نیرو در دومین روز از دهه فجر برای افتتاح پروژه‌های صنعت آب و برق به استان سمنان سفر کرد.
انتهای پیام/361