سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محدودیتی در توزیع گوشت های وارداتی وجود ندارد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 13 بهمن 1401 - 18:11
مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد گفت: با استمرار توزیع گوشت های وارداتی، قیمت گوشت داخلی در بازار کاهش می یابد.
گوشت،گوساله،وارداتي،هزارتومان،توزيع

آقای مسعود امراللهی با اشاره به اینکه بازاررسانی گوشت گرم وارداتی در حال انجام است، گفت: توزیع گوشت گرم گوسفندی و گوساله در میادین شهرداری و فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش در حال انجام است به طوریکه ۲ کیلویی گوسفندی در میادین و ۲ کیلویی گوساله در فروشگاه افق کوروش عرضه می شود.
او قیمت هرکیلو گوشت چرخ کرده گوساله را ۱۷۰ هزارتومان، گوشت مخلوط گوساله ۱۹۲ هزارتومان، ران، سردست و شقه گوساله ۲۱۵ هزارتومان و قیمت مخلوط گوسفندی را ۲۲۰ هزارتومان اعلام کرد.
امراللهی ادامه داد: تازمانیکه بازار گوشت به آرامش برسد، واردات و توزیع گوشت های وارداتی ادامه دارد.
مدیرکل نظارت برکالاهای اساسی وزارت جهاد گفت: حجم توزیع روزانه گوشت های وارداتی متغیر است، اما بلافاصله پس از ورود، بسته بندی و به بازار عرضه می شود.
او می گوید: با توجه به آنکه گوشت وارداتی بره و گوساله جوان هستند؛ بنابراین مشکلی در ارتباط با کیفیت وجود ندارد.
امراللهی گفت: با استمرار توزیع گوشت های وارداتی، قیمت گوشت در بازار کاهش می یابد و آرامش مجدد به بازار باز می‌گردد.