خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک شهرک‌نشین صهیونیست به هلاکت رسید

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 13 بهمن 1401 - 17:06
یک شهرک‌نشین صهیونیست که ۹ ماه پیش بر اثر ضربات یک فلسطینی به کما رفته بود، به هلاکت رسید.
فلسطيني،نظاميان،رژيم،خانه،شهر،تبر،اشغالگر،آويو

به گزارش مشرق، منابع بیمارستانی رژیم صهیونیستی از هلاکت یک شهرک‌نشین پس از ۹ ماه بستری بودن در بیمارستان به دلیل ضربات تبر یک فلسطینی خبر دادند.
به نوشته وبگاه عربی۲۱، این شهرک‌نشین در شهرک «العاد» در شرق تل آویو هدف اقدام شهادت طلبانه یک فلسطینی قرار گرفته و با ضربات تبر از ناحیه سر به شدت زخمی شده و به کما رفته بود.
به نوشته روزنامه یدیعوت احارانوت، زمانی که «صبحی شقیر» و «اسعد الرفاعی» دو فلسطینی مهاجم به این صهیونیست حمله می‌کنند، او با تفنگی که در دست داشته به سوی آن‌ها شلیک می‌کند اما به دو جوان فلسطینی اصابت نمی‌کند.
از سوی دیگر نظامیان اشغالگر صهیونیستی از صبح امروز تاکنون دست به بازداشت‌های گسترده زده و ۲۲ فلسطینی را در اطراف رام‌الله، شهر بیره و حومه آن، شهر طولکرم و روستاهای اطراف آن دستگیر کرده‌اند.
همزمان نظامیان اشغالگر دو خانه را در روستای «دوما» در جنوب شهر نابلس با بولدزر تخریب و با خاک یکسان کردند.
در این دو خانه ۲۱ نفر زندگی می‌کردند که اکنون در سرمای زمستان آواره شده‌اند.
همچنین به هنگام ورود نظامیان به روستا، میان آن‌ها و ساکنان درگیری پیش آمد و صهیونیست‌ها به سوی اهالی گاز اشک‌آور شلیک کردند.
رژیم تل آویو نداشتن مجوز ساخت را بهانه‌ای برای تخریب خانه و مغازه‌های فلسیطینیان قرار داده است، در حالی که این رژیم به ندرت به فلسطینی‌ها مجوز ساخت و ساز می‌دهد.