خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکیه سفیر نروژ را فراخواند

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 13 بهمن 1401 - 16:41
ترکیه سفیر نروژ در آنکارا را در رابطه با اقدامی که قرار است فردا جمعه در این کشور علیه قرآن انجام شود، به وزارت خارجه فراخواند.
اقدامات،نروژي،مقامات،تندروها،دانمارك،نروژ

به گزارش مشرق، وزارت امور خارجه ترکیه امروز (پنجشنبه) سفیر نروژ در آنکارا را به دلیل صدور مجوز مقامات نروژی به تندروها برای سوزاندن قرآن کریم، فراخواند.
یک منبع وابسته به وزارت خارجه ترکیه به خبرگزاری ریانووستی گفت که آنکارا نحوه برخورد نروژ با اقدامات تحریک آمیز غیرقابل قبول را که به وضوح در زمره جنایات ناشی از نفرت طبقه بندی می شود، به شدت محکوم کرده است.
این وزارتخانه به سفیر نروژی گفت که «انتظار می‌رود مقامات نروژی اجازه اجرای این قانون و اقدامات مشابه غیرقابل قبول را ندهند».
دو کشور دانمارک و سوئد در روزهای اخیر شاهد اقدامات مشابهی بوده‌اند که برخی از تندروها به عمد قرآن کریم را در مقابل چشمان خبرنگاران و تحت حمایت مقامات امنیتی آتش زدند.
این اقدامات باعث محکومیت بین المللی شده و برخی کشورها سفرای دانمارک و سوئد را برای اعتراض احضار کردند.