خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

47 هکتار از اراضی ملی اردستان به طرح ملی مسکن اختصاص یافت- اخبار کاشان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 12 بهمن 1401 - 15:18
فرماندار شهرستان ضمن اشاره به ساخت 300 واحد مسکن کریمان در منطقه گفت: 47 هکتار از اراضی ملی اردستان به طرح ملی مسکن اختصاص یافت.
شهر،اردستان،زواره،ويلايي،محدوده،جلسه،الحاق،ساخت،موضوع،اراضي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، سیدمحمدهادی احمدی طباء پیش از ظهر امروز در جلسه شورای مسکن، اظهار داشت: با توجه به برگزاری چهاردهمین جلسه گروه کاری تلفیق زیربنایی استان اصفهان این جلسه با موضوع الحاق اراضی به محدوده شهرهای اردستان، زواره و مهاباد با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان و مدیرکل راه و شهرسازی استان و دیگر اعضا در محل سالن جلسات استانداری تشکیل شد.
وی افزود: در حال حاضر 300 واحد کریمان در شهرهای شهرستان در حال ساخت است و نهضت ملی هم 36 واحد بوده که بعضی از آن‌ها تکمیل و تحویل شده است و در شهر اردستان ساخت واحدها به صورت آپارتمانی شروع شده بود، اما فعلا متوقف شده تا به صورت ویلایی انجام شود.
احمدی طباء در بیان مزایای خانه‌های ویلایی گفت: مزایای منازل ویلایی این است که 99 ساله است و تمام تلاشمان این خواهد بود تا موضوع ساخت منازل ویلایی انجام شود و در حوزه اجتماعی هم اتفاق‌های خیلی خوبی در این خصوص خواهد افتاد.
فرماندار شهرستان اردستان گفت: در این نشست الحاق 37 هکتار زمین به محدوده شهر اردستان و 10 هکتار به محدوده شهر مهاباد برای ساخت واحدهای مسکونی طرح‌های نهضت ملی، محرومین، اقشار ویژه، جوانی جمعیت و خیرین در این دو شهر به تصویب رسید و تصمیمات اتخاذ شده مقرر شد مسکن در این دو شهر به صورت ویلایی تک واحدی ساخته شود.
وی ابراز داشت: در این جلسه، موضوع الحاق 17 هکتار زمین به محدوده شهر زواره مطرح شد که فعلا با مخالفت شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر زواره مواجه شد و موضوع فعلا در حال پیگیری است تا با الحاق اراضی مورد نظر به محدوده شهری این اتفاق انجام شود هر چند در این جلسه شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر زواره با مخالفت بر محل پیشنهادی خود بر خلع ید اراضی دانشگاه آزاد و پیام نور زواره اصرار داشتند
انتهای پیام/802/