خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده سنندج خواستار سفر رییس‌جمهور به کردستان شد

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | شنبه، 04 خرداد 1398 - 14:40
نماینده مردم سنندج در مجلس خواستار محقق شدن وعده‌های رییس‌جمهور به مردم کردستان شد.
كردستان،رييس،جمهور،سفر،استان،توسعه

نماینده مردم سنندج در مجلس خواستار محقق شدن وعده‌های رییس‌جمهور به مردم کردستان شد.
به گزارش ایسنا، سیدمهدی فرشادان در جلسه علنی امروز (شنبه) مجلس شورای اسلامی خطاب به رییس جمهور در حالی که رای 73 درصدی مردم کردستان به روحانی را اشتباه ندانست از لغو سفر رییس جمهور به استان کردستان انتقاد کرد و گفت: تدارکات این سفر را مهیا کنید و با دست پر به کردستان سفر کنید تا تمام بندهای سند توسعه این استان اجرایی شود.
البته قبلا دو بار دستور اجرای سند مذکور را صادر کرده اید اما هنوز اجرایی نشده است.
رییس جمهور و اعضای کابینه باید به صحبت نمایندگان و صدای مردم گوش دهند و نواقص و کاستی‌ها را رفع کنند.
نماینده مردم سنندج در مجلس در تذکری خواستار توجه دولت به حقابه و افزایش سهم آب، سطح زیر کشت زمین های کشاورزی، توسعه راه های بین شهری و روستایی، راه آهن و توسعه پتروشیمی برای رونق تولید استان کردستان شد.
انتهای پیام