یک هشتم جمعیت استان خراسان جنوبی مشکل اقتصادی و معیشتی دارند- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم
استاندار خراسان جنوبی گفت: از حدود 820 هزار نفر جمعیت استان، یک هشتم آنها مشکل اقتصادی و معیشتی دارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، جواد قناعت شامگاه سهشنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان که با حضور معاون وزیر کشور همراه بود، اظهار داشت: عقب ماندگی در زیرساختها و نیز ترانزیت مواد مخدر از مسیر ایران سبب مهاجرت جوانان و نخبگان از روستاها به شهرها و از شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ شده است.
وی ادامه داد: قاچاق سوخت یکی دیگر از مشکلات استان است که با وجود سختگیریهایی که در ماهیرود میشود، اما از مرزهای خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان قاچاق سوخت با خودروهای شوتی صورت میگیرد.
استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه در دولت سیزدهم تاکنون اتفاقات بسیار خوبی افتاده، گفت: در بحث کاهش آسیبهای اجتماعی اگر همه استانها با یک نسخه واحد مدیریت و حمایت شوند، شاید نتوانیم موفق باشیم.
قناعت با بیان اینکه در سفر دوم رئیس جمهور به خراسان جنوبی حدود 40 تا 50 هزار نفر به استقبال رئیس جمهور آمدند، گفت: حدود 103 هزار نامه در این سفر جمع آوری شده است.
به گفته وی از حدود 820 هزار نفر جمعیت استان، یک هشتم آنها مشکل اقتصادی و معیشتی دارند و در این راستا خواستار ارائه اختیارات ویژه و تمهیدات خاص به استانهای با شرایط خاص کشور مانند استان خراسان جنوبی شد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در زمینه ساماندهی متکدیان و کودکان کار در خراسان جنوبی به همت دستگاههای متولی رقم خورده است گفت: درخواست ما این است که در زمینه تأمین اعتبار آسیبهای اجتماعی، خراسان جنوبی ویژه و خاص دیده شود.
قناعت متذکر شد: با وجود همه مسائل و مشکلات، اما در 6 ماهه نخست امسال بین 31 استان، رتبه نهم را در جذب سرمایهگذار کسب کردهایم که رتبهای ارزشمند و خوب است.
به گفته وی در مدت خدمت دولت سیزدهم اقدامات خوبی در زمینه جذب سرمایهگذار رقم خورده، اما باز هم معتقدم که در زمینه جذب سرمایهگذار موفق عمل نکردهایم.
برنامهریزی ویژه در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی در استان
معاون استاندار خراسان جنوبی نیز از شناسایی و احصای مهمترین آسیبهای اجتماعی در خراسان جنوبی گفت و به تشریح برنامههایی پرداخت که در راستای کاهش این آسیبها در دستور کار است.
طالبی تصریح کرد: هیئتهای اندیشهورز با بهرهگیری از ظرفیت اساتید دانشگاههای خراسان جنوبی برای بررسی آسیبهای اجتماعی و تبعات آنها تشکیل شده است.
وی متذکر شد: تکدیگری، زبالهگردی، کودکان کار و غیره از جمله این آسیبها است و برای بررسی هر یک از آنها کمیتهای تشکیل دادهایم.
به گفته معاون استاندار خراسان جنوبی قرارگاهی برای این منظور در استان تشکیل شده و مدیران دستگاههای اجرایی گزارش اقدامات انجام شده خود را به این قرارگاه ارائه میکنند.
طالبی تصریح کرد: برای این منظور هیئتهای اندیشهورز با حضور اساتید دانشگاههای خراسان جنوبی تشکیل شده که هر یک از این هیئتها در رشتهای خاص فعالیت میکنند.
وی عنوان کرد: مقرر شده آسیبهای اجتماعی در قالب پایان نامهها از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گیرد.
انتهای پیام/ 252/