خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت بیش از 20 معترض و استفاده پلیس از گاز اشک آور در اعتراضات پاریس- اخبار اروپا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 12 بهمن 1401 - 04:40
گزارش ها حکایت از آن دارد که بیش از 20 نفر در راهپیمایی اصلاحات حقوق بازنشستگی در پاریس بازداشت شدند.
فرانسه،دولت،بازنشستگي،پليس،طرح،گزارش،بورن،معترضان،اعتراضات،ت ...

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه های فرانسوی گزارش دادند که پلیس این کشورر در جریان دومین دور اعتراضات ضد دولتی در پاریس حداقل 23 نفر را بازداشت کرد.
تلویزیون بی اف ام تی وی به نقل از پلیس فرانسه دستگیری و بازداشت این تعداد از افراد معترض در تظاهرات پاریس را تائید کرده است.
گفته شده روز سه شنبه ده ها هزار نفر از جمله نمایندگان اصناف مختلف، سازمان های چپ و جوانان، حامیان جنبش جلیقه زردها و رادیکال های جنبش بلوک سیاه در تظاهرات علیه طرح بازنشتگی دولت امانوئل ماکرون شرکت کردند.
براساس گزارش ها، اگرچه اعتراضات به آرامی آغاز شد اما پس از آن معترضان با نیروهای پلیس دستگیر شدند و پلیس نیز از گاز اشک آور علیه معترضان استفاده کرد.
پیشتر در 10 ژانویه یعنی حدود 20 روز پیش، «الیزابت بورن»، نخست وزیر فرانسه پیش نویس قانون اصلاح حقوق بازنشستگی را ارائه کرد و براساس آن مشخص شد که دولت قصد دارد تا از سپتامبر 2023 این طرح اجرا کند.
طبق برنامه بورن، دولت فرانسه شروع به افزایش سه ماهه سن بازنشستگی در این کشور خواهد کرد و سن بازنشستگی به تدریج از 62 سالگی به 64 سال تا سال 2030 افزایش خواهد یافت.
براساس طرح دولت فرانسه، از سال 2027، کارگران همچنین برای دریافت مستمری کامل باید به جای 42 سال، بیش از 43 سال بیمه تامین اجتماعی بپردازند.به اعتقاد دولت فرانسه کار طولانی‌تر باید به جبران کسری مورد انتظار صندوق‌های بازنشستگی کمک کند.
دولت فرانسه با وجود مخالفت‌های شدید مردمی و تهدید اتحادیه‌ها برای اعتصاب‌های گسترده تصمیم گرفته طرح جنجال برانگیز خود برای اصلاح قواعد بازنشستگی را در پیش گیرد.