خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۰ هزار بافنده فرش دستبافت در اردبیل فعالیت می‌کنند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 11 بهمن 1401 - 19:47
اردبیل- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: ۴۰ هزار بافنده فرش در استان اردبیل فعالیت می‌کنند که حمایت و پشتیبانی از این تولیدکنندگان مورد توجه جدی است.
فرش،اردبيل،صنعت،هنرمندان،نمايشگاه،استان،هنر،دستباف،صادقي

به گزارش خبرنگار مهر، رامین صادقی عصر سه‌شنبه در هفدهمین نمایشگاه فرش و تابلوفرش دستباف در اردبیل اظهار کرد: هنرمندان فرش با توانمندی بسیار بالا رنگ و بوی نگارین به این هنر صنعت بخشیده و سعی آنها بر این است تا بهترین محصول را به بازارهای داخلی و خارجی ارائه کنند.
وی تولید انواع فرش دستباف با نقشه‌ها و طرح‌های هریس، خوی، بیجار و ماهی را در استان اردبیل به دست هنرمندان توانمند این رشته یادآور شد و تصریح کرد: در هفدهمین نمایشگاه فرش اردبیل علاوه بر هنرمندان استان، از قم و آذربایجان شرقی نیز هنرمندان رشته فرش حاضر شدند تا جدیدترین تولیدات خود را در قالب فرش دستباف با ابعاد مختلف و تابلوفرش به نمایش بگذارند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل دایر بودن ۱۸ غرفه را در این نمایشگاه برای عرضه محصولات یادآور شد و گفت: ۴۰ هزار بافنده فرش در استان اردبیل فعالیت می‌کنند که ما سعی می‌کنیم مواد اولیه و بخشی از نیاز آنها را تأمین کرده و با پرداخت تسهیلات کم بهره حمایت و پشتیبانی‌هایمان را از فعالان این عرصه انجام دهیم.
صادقی به صدور ۵۲۰ پروانه تولیدکنندگان فرش در استان اردبیل اشاره کرد و افزود: همچنان توسعه مجتمع‌های کارگاهی بزرگ در صنعت فرش و تولید آثار ارزشمند برای عرضه داخلی و خارجی فراهم و مهیا بوده و مورد حمایت جدی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: این نمایشگاه تا آخر هفته در اردبیل دایر خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۱۵ تا ۲۱ شب از این نمایشگاه و آثار عرضه شده توسط هنرمندان بازدید کنند.
صادقی هنر صنعت فرش را هنر صنعت اصیل همراه با جذابیت تولید و تنوع اشتغال برشمرد و بیان کرد: به راحتی در این حوزه می‌توان اشتغال مؤثر و کارآمدی را فراهم کرده تا فرش به عنوان هنر صنعت اصیل این خطه مورد توجه و احیای واقعی قرار گیرد.