خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول

مشرق | اقتصادی | سه شنبه، 11 بهمن 1401 - 16:18
قیمت تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک به‌عنوان یکی از گران‌ترین محصولات داخلی، در بازار آزاد به ۹۱۵ میلیون رسید.
تومان،قيمت،پژو

به گزارش مشرق، قیمت محصولات ایرانخودرو امروز سه‌شنبه ۱۱ بهمن در بازار آزاد نسبت به معاملات روز گذشته دستخوش تغییراتی شده است.
تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک به‌عنوان یکی از گران‌ترین محصولات داخلی، امروز ۹۱۵ میلیون تومان یعنی ۲۵ میلیون بیشتر از دیروز پا به بازار گذاشته است.
قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک و دنا معمولی هم درمقایسه با دیروز ۲۵ میلیون رشد داشته و آن‌ها را به‌ترتیب ۷۸۵ میلیون تومان و ۶۲۵ میلیون تومان دست به دست می‌کنند.
در طرف مقایل سمند EF۷ دوگانه‌سوز و پژو ۲۰۷ دنده‌ای بیشتر از هر محصول دیگری کاهش قیمت داشتند و درقیاس با دیروز ارزششان ۱۰ میلیون تومان تنزل پیدا کرده است.
قیمت سمند EF۷ دوگانه‌سوز به ۵۰۰ میلیون تومان رسید و خرید پژو ۲۰۷ دنده‌ای ۵۹۰ میلیون تومان آب می‌خورد.
مدل‌هایی مثل دنا پلاس شش دنده، دنا پلاس اتوماتیک و پژو ۲۰۶ تیپ ۲ هم نسبت به دیروز با افت قیمت پنج میلیونی در بازار حضور دارند.
قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد