خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مینی سریال «ایستاده در غبار» روی آنتن شبکه سه

فارس | فرهنگی و هنری | شنبه، 04 خرداد 1398 - 14:07
مینی سریال «ایستاده در غبار» با محوریت زندگی جاویدالاثر احمد متوسلیان از امشب روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود.
غبار،ايستاده،سريال،فيلم،مهدويان

به گزارش خبرگزاری فارس، سریال «ایستاده در غبار» به کارگردانی محمدحسین مهدویان هم‌زمان با ایام آزاد سازی خرمشهر از امشب روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود.
مینی سریال «ایستاده در غبار» که در ۴ قسمت ۳۵ دقیقه‌ای تولیدشده است، از امشب قبل از افطار ساعت ۱۹:۱۵ از تلویزیون پخش می‌شود.
مینی سریال «ایستاده در غبار» به کارگردانی محمدحسین مهدویان و تهیه‌کنندگی حبیب‌الله والی نژاد روایت سینمایی مستند گونه از کودکی «احمد» و زندگی اش در سال‌های انقلاب اسلامی و پس‌از آن حضورش در دفاع مقدس و ربایش وی در بیروت است.
فیلم سینمایی «ایستاده در غبار» محصول مرکز فیلم و سریال اوج، برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم، بهترین جلوه‌های ویژه میدانی و بصری و بهترین طراحی صحنه و لباس از جشنواره سی و چهارم فیلم فجر بوده که تحسین منتقدان را به دنبال داشته است.
انتهای پیام/