خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروازهای استانبول صرفه اقتصادی نداشت

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 11 بهمن 1401 - 15:23
معاون بازرگانی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ( ایران ایر ) گفت: به دلیل صرفه پایین اقتصادی ، پروازهای این شرکت را به استانبول مدتی لغو کردیم .
پرواز،اير،مقاصد،استانبول

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما ابوالقاسم جلالی گفت: از هفته آینده ایران ایر به استانبول پرواز خواهد داشت.
وی در پاسخ به این سوال که چرا شرکت هواپیمایی ایران ایر مقاصد پروازی خود رابه برخی کشورها تغییر داده است افزود: انجام یک پرواز، باید برای شرکت صرفه اقتصادی داشته باشد و فعلاً تصمیم گرفتیم مدتی به مقصد نجف افزایش پرواز داشته باشیم اما مجدداً از هفته آتی به استانبول پرواز خواهیم داشت و پروازها به مقاصد کشورهای اروپایی همچنان به قوت خود باقی است.
وی با بیان اینکه سفرهای نوروزی را در پیش داریم و باید آمادگی‌های لازم را داشته باشیم بیان کرد: در حال انجام چک‌های هواپیماها هستیم و ناوگان را برای سفرهای نوروزی آماده می‌کنیم.