انهدام باند سارقان تجهیزات سایتهای ارتباطی در خرمآباد
خرمآباد- فرمانده انتظامی لرستان از انهدام باند سارقان تجهیزات سایتهای ارتباطی در مرکز این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار یحیی الهی امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در پی وقوع سرقت تجهیزات از سایتهای ارتباطی و مخابراتی در سطح شهرستان خرم آباد، موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با اقدامات اطلاعاتی و پلیسی سه نفر اعضای باند سارقان و یک مال خر را در خرم آباد شناسایی که با هماهنگی قضائی و طی عملیاتی منسجم آنها را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی لرستان گفت: سارقان در تحقیقات پلیس به ۱۵ فقره سرقت اعتراف و در مخفیگاه آنها دو دستگاه بی سیم مخابراتی، دو دستگاه تکرار کننده مربوط به سایتهای ارتباطی و مخابراتی و پنج عدد باطری کشف شد.
سردار الهی، عنوان کرد: افرادی که فعالیت مجرمانه دارند بدانند پلیس با اشراف اطلاعاتی هرگز اجازه عرض اندام را به آنها نخواهد داد و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را بلافاصله از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.