خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از سرگیری پرواز مشهد

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | شنبه، 04 خرداد 1398 - 13:51
خط هوایی «مشهد – دوشنبه» از 6 ژوئن سال جاری راه‌اندازی خواهد شد.
دوشنبه،مشهد،شركت،پرواز،بليط،–،اير،مسير،وارش

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس، خط هوایی «مشهد – دوشنبه» از 6 ژوئن سال جاری راه‌اندازی خواهد شد.
«عبدالرضا محمدی»، مسئول نمایندگی سفارت تاجیکستان در مشهد گفت: پرواز مشهد – دوشنبه را شرکت هواپیمایی ایرانی «وارش» برعهده خواهد داشت و تاریخ اعلام شده آغاز پروازها از 6 ژوئن قطعی شده است.
قیمت حدودی بلیط رفت و برگشت پرواز مسیر هوایی مشهد – دوشنبه 2500 سامانی معادل 250 دلار و مسیر یک ‌طرفه، یعنی تنها رفت یا برگشت حدودا 1700 سامانی معادل 170 دلار است.
وی ادامه داد: اجازه پرواز هوایی از سوی ایران و تاجیکستان صادر شده است، همچنین طرفین اجازه فروش بلیط را نیز صادر کرده‌اند.
محمدی افزود: دفتر فروش بلیط در مشهد، واقع در خیابان دستغیب 4 و 6 است و دفتر فروش بلیط در دوشنبه در خیابان لاهوتی، واقع در مرکز تجاری «اشن» است.
قبلا دو شرکت ایرانی و تاجیکستانی در مسیرهای دوشنبه – تهران و دوشنبه به مشهد چندین پرواز در هفته داشتند که پروازهای شرکت «تاجیک ایر» تاجیکستان بیش از پنج ماه است که در مسیر دوشنبه – تهران قطع شده است.
تاجیک ایر از اواخر دسامبر سال 2018 پروازهای خود در مسیر تهران قطع کرد.
قبلا شرکت ایرانی «آسمان ایر» نیز از مشهد به دوشنبه پرواز انجام می‌داد که از حدود 8 ماه پیش این پروازها قطع شده‌اند.
آخرین پرواز شرکت آسمان ایر در تاریخ 20 سپتامبر سال 2018 انجام شده بود.
شرکت هواپیمایی وارش از ایرلاین‌هایی است که در سال 1396، فعالیت خود را تنها با تمرکز بر استان مازندران آغاز کرد.
نام این شرکت هواپیمایی نیز یک نام بومی و مازندرانی است که به جذابیت و اصالت ایرلاین افزوده و حس آرامش بیشتری را به مسافرانی که با خرید بلیط هواپیما مهمان آن شده‌اند تقدیم می‌کند.
وارش در زبان مازندرانی‌ به معنای باران است.
انتهای پیام/ح