خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متخلفان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد 1000 میلیارد جریمه شدند- اخبار کهگیلویه و بویراحمد - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 11 بهمن 1401 - 09:59
مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد می گوید: متخلفان اقتصادی در این استان یک هزار و 38 میلیارد و 906 میلیون ریال جریمه شدند.
فقره،كالا،پرونده،لقماني،فاكتور

سید حمزه لقمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: 10 هزار فقره پرونده تخلفات اقتصادی در سه بخش قاچاق کالا و ارز، بهداشت دارو و درمان، کالا و خدمات در این استان رسیدگی شده است.
وی عنوان کرد: در 10 ماهه امسال تعداد 7 هزار و 820 فقره پرونده تخلف در بخش کالا و خدمات، تعداد 967 فقره پرونده در بخش قاچاق کالا و ارز، و تعداد یک هزار و 208 فقره پرونده در بخش بهداشت دارو و درمان تشکیل و بررسی شده است.
لقمانی ابراز کرد: متخلفان اقتصادی این پرونده‌ها در مجموع به پرداخت یک هزار و 38 میلیارد و 906 میلیون ریال جریمه نقدی در حق دولت محکوم شدند.
وی خاطرنشان کرد: گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور و عدم ارائه فاکتور بیشترین تخلفات گزارش شده از سوی دستگاه‌های نظارتی است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: بیش از یک میلیارد ریال حقوق شکات به آنها مسترد گردید.
انتهای پیام/