خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهاد تبیین محور برنامه‌های محتوایی گرامیداشت دهه فجر باشد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 10 بهمن 1401 - 17:18
بیرجند- مسئول کمیته تولید محتوا و تبلیغات ستاد بزرگداشت دهه فجر خراسان جنوبی گفت: روایتگری و جهاد تبیین محور برنامه‌های محتوایی گرامیداشت دهه فجر باشد.
فجر،رساني،تأكيد،اطلاع،حوزه،انقلاب،قرار،مقامي،افتتاح

به گزارش خبرنگار مهر؛ محمود مقامی بعدازظهر دوشنبه در جلسه هم اندیشی پیرامون برنامه‌های دهه فجر کمیته تولید محتوا و تبلیغات ستاد بزرگداشت دهه فجر استان، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی مردمی‌ترین انقلاب دنیاست و عمق نفوذ آن روز به روز بیشتر و بیشتر می‌شود.
وی بر جهاد تبیین در حوزه دستاوردهای انقلاب اسلامی از سوی روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و افزود: فضاسازی محیطی ویژه دهه فجر از سوی دستگاه‌های اجرایی باید مورد توجه قرار گیرد.
مشاور استاندار در امور روابط عمومی با تأکید بر این که سرودهای اول انقلاب همچنان اثر بخش است و مورد استقبال مردم قرار دارد، عنوان کرد: ایده پردازی و اجرای خلاقانه برنامه‌های ویژه دهه فجر مورد توجه قرار گیرد.
مقامی با ذکر این نکته که در اجرای برنامه‌های ویژه دهه فجر، دستگاه‌ها نباید صرفاً به افتتاح یا کلنگ زنی پروژه‌ها اکتفا کنند، عنوان کرد: دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی و دولت انقلابی سیزدهم باید برای مردم بازگو و تبیین شود.
وی ادامه داد: دولت مردمی ایران قوی در همین شرایط سخت بیش از ۱۰۰ کیلومتر راه در استان خراسان جنوبی افتتاح و بیش از ۴۰۰ روستا را گاز رسانی کرده که لازم است در حوزه اطلاع رسانی این قبیل دستاوردها اقدامات ویژه ای انجام شود.
مسئول کمیته تولید محتوا و تبلیغات ستاد بزرگداشت دهه فجر بر فعال کردن ظرفیت‌های شهرستان‌ها برای حوزه اطلاع رسانی تأکید کرد و بیان داشت: فعالان فضای مجازی در شهرستان‌ها پویا هستند و ظرفیت‌های خوبی وجود دارد که روابط عمومی‌ها می‌توانند از آن استفاده کنند.
مقامی با بیان این نکته که در مراسم افتتاح پروژه‌های شاخص دستگاه‌ها، از معتمدین و نیروهای انقلابی دعوت شود، گفت: می‌بایست از ظرفیت نخبه‌های علمی دستگاه‌های اجرایی برای تولید محتواهای خلاقانه استفاده شود.
وی بر استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای اطلاع رسانی دستاوردها تأکید کرد و اظهار داشت: مسئولان شهرستانی و پروژه‌های شهرستانی در حوزه اطلاع رسانی مورد توجه قرار گیرند.