خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فراگیر شدن بارش باران و برف در اصفهان/ دما روند افزایشی دارد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 10 بهمن 1401 - 14:16
اصفهان- سرپرست مرکز پیش بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان گفت: بارش باران و برف تا شامگاه چهارشنبه دوازدهم بهمن ماه اکثر مناطق این استان را فرا می‌گیرد.
استان،درجه،اصفهان،مناطق،سلسيوس،دماي،جوي،صفر،جنوب

لیلا امینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سامانه ناپایدار بارشی که از شب گذشته در مناطق غرب و جنوب استان فعال شده تا روز پنجشنبه سیزدهم بهمن ماه در اصفهان ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به بارندگی‌ها تا ساعت ۱۰ صبح امروز در غرب و جنوب استان، گفت: بیشترین میانگین بارشی از اسلام آباد موگویی با ۶.۶ میلیمتر، فریدونشهر سه، چادگان ۲.۶، سمیرم چهاردهم و خوانسار سه دهم میلیمتر بوده است.
سرپرست مرکز پیش بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان اضافه کرد: وضعیت جوی اکثر مناطق از امروز تا اواخر وقت چهارشنبه به صورت قسمتی ابری تا ابری، مه آلود و به تدریج همراه با بارش برف و باران و گاهی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.
امینی با بیان اینکه اوج فعالیت این سامانه به لحاظ قدرت و ماندگاری در مناطق غرب و جنوب استان و طی ۴۸ ساعت پیش‌رو انتظار می‌رود، خاطرنشان کرد: بارش‌ها از امروز مناطق مرکزی و کلانشهر اصفهان را نیز فرا می‌گیرد.
وی اضافه کرد: آبگرفتگی معابر، لغزندگی و اختلال در تردد جاده‌ای و کولاک برف در مناطق کوهستانی و مستعد طی این مدت دور از انتظار نیست.
سرپرست مرکز پیش بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه کمینه دمای هوای استان طی ۲۴ ساعت آینده بین یک تا سه درجه افزایش می‌یابد، افزود: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۱۱ درجه سلسیوس و کمینه آن بامداد فردا به ۶ درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد.
به گفته وی چادگان با دمای صفر درجه سلسیوس و خوروبیابانک با دمای ۱۸ درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان طی ساعات آینده پیش‌بینی می‌شود.