خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از 100 هزار دانشجو در خوزستان تحصیل می کنند

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | دوشنبه، 10 بهمن 1401 - 14:11
اهواز- رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت:بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو و سه هزار عضو هیئت علمی در خوزستان فعالیت دارند
علوم،خوزستان،دانشگاه،جامعه،رئيس،همدلي،چمران

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام آیت عادلی‌نژاد پیش از ظهر امروز دوشنبه در آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز که در تالار دانشکده علوم این دانشگاه برگزار شد، بیان کرد: خوزستان سراسر ظرفیت است و استانی است که در آموزش عالی با بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو و سه هزار عضو هیئت علمی در حوزه‌های مختلف علوم پزشکی، علوم دریایی، علوم کشاورزی، علوم انسانی و… ظرفیت کم نظیری دارد.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم سفر وزیر علوم به خوزستان حمایت برای رفع عقب‌ماندگی‌های مزمن چند دهه‌ای استان را به ارمغان داشته باشد، افزود: مسئولان باید با درایت، ادراک و توجه به اولویت در این فرصت محدود، آموزش عالی را به مقصد برسانند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با اشاره به فعالیت‌های رئیس پیشین دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: امروز باید به این نکته توجه کرد که همدلی در جامعه به مراتب از روزها و ادوار گذشته مهم‌تر و ضروری‌تر و نیاز فوری جامعه است.
وی بیان کرد: هر تصمیم و تفکری که به هم‌افزایی و همدلی در جامعه ختم شود، تصمیمی است که به تکامل و توسعه انقلاب اسلامی کمک خواهد کرد.