خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین جزئیات کم فروشی محصولات غذایی و مواد شوینده

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 10 بهمن 1401 - 13:13
در نتیجه پایش‌ها از واحدهای تولیدی استان تهران تاکنون، ۳۹ درصد کم‌فروشی در محصولات غذایی و شوینده مشخص شده است.
استان،استاندارد،محصولات،تهران

بر اساس اعلام اداره‌کل استاندارد استان تهران، از ابتدای سال تاکنون ۲۲ هزار فرآورده از صنایع محصولات غذایی و شوینده از واحدهای تولیدی استان از نظر کمی مورد بررسی و پایش قرار گرفت و حدود ۳۹ درصد کم‌فروشی در بسته‌بندی فرآورده‌های صنایع غذایی و شوینده احصاء شد.
اداره‌کل استاندارد استان تهران در راستای انجام این مهم، علاوه بر بازرسی و نمونه‌برداری از واحدهای تولیدی، اقدام به خرید و توزین سه‌هزار فرآورده از بازار کرد که در پایان طرح حدود ۳۲ درصد کم‌فروشی در محصولات مشخص شد.
بر این اساس، پرونده متخلفان به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است و برای اجرای هر چه بهتر این طرح، کارگروه ستاد پایش کمیت برای کنترل و نظارت بر کم‌فروشی محصولات در اداره‌کل استاندارد استان تهران تشکیل و جلسات آن به صورت منظم برگزار می‌شود.