خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بحران کالا‌های اساسی در یمن صدای دولت مستعفی را هم درآورد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 10 بهمن 1401 - 12:21
دولت مستعفی یمن که مورد حمایت ائتلاف سعودی است ضمن اذعان به بحران کالا‌های اساسی در این کشور اعلام کرد یمن تنها برای ۳ ماه ذخیره کالا دارد.
يمن،دولت،مستعفي،بحران

در پی بحران مالی یمن ناشی از محاصره همه جانبه ائتلاف متجاوز سعودی، دولت مستعفی یمن در عدن نیز به بحران غذا اذعان و اعلام کرد ذخایر کالا‌های اساسی این کشور تنها برای ۳ ماه کافی است.
به گزارش «آناتولی» «محمد الاشول» وزیر صنعت و تجارت یمن دولت مستعفی در نشستی در عدن، پایتخت مورد حمایت عربستان در یمن، پیرامون بررسی رویداد‌های اقتصادی و اثر آن بر جامعه گفت که ذخایر کالا‌های اساسی کشور تنها برای ۳ ماه کافی است و تا پایان ماه رمضان پیش رو کفایت می‌کند.
دولت مستعفی یمن در حالی نسبت به بحران کالا‌های اساسی در این کشور هشدار داده است که از محاصره همه جانبه ائتلاف سعودی حمایت کرده و حتی حاضر به مذاکره با دولت مستقر در صنعا و مذاکره برای آتش بس نیست.