خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامانه بارشی از فردا وارد خوزستان می‌شود

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | یکشنبه، 09 بهمن 1401 - 14:16
اهواز- مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: سامانه بارشی از فردا سبب رگبار و رعد و برق و وزش بادهای متوسط تا شدید در اغلب نقاط استان خواهد شد.
خوزستان،نقاط،هواشناسي،احتمال،استان

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های هواشناسی تا اوایل وقت فردا وقوع پدیده مه یا مه رقیق و احتمال بارش‌های پراکنده در برخی از نقاط استان مورد انتظار است.
وی افزود: سامانه بارشی از فردا تا اوایل روز جمعه سبب رگبار و رعد و برق، وزش بادهای متوسط تا شدید در اغلب نقاط خوزستان و احتمال ریزش تگرگ در مناطق مستعد و بارش برف در ارتفاعات و احتمال آب‌گرفتگی در برخی از نقاط استان خواهد شد.
مدیرکل هواشناسی خوزستان عنوان کرد: شدت بارش‌ها از اواخر روز دوشنبه و در مناطق شمالی و شرقی استان خواهد بود.
سبزه زاری بیان کرد: در این ایام شمال خلیج‌فارس از اواسط وقت فردا تا روز چهارشنبه مواج همراه با رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.
وی تصریح کرد: در شبانه‌روز گذشته آبادان با ۱۹.۶ و دزپارت با ۲.۷ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط در خوزستان گزارش شده‌اند.
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: همچنین در شبانه‌روز گذشته حداکثر دمای اهواز به ۱۹.۳ و حداقل به ۸ درجه سانتی‌گراد رسیده است.