خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات پرونده جعل پروانه مطب/ ردپای یک پزشک رشوه بگیر

مهر | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 09 بهمن 1401 - 09:24
سرپرست اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایت سازمان نظام‌پزشکی، به تشریح جزئیات موارد تخلف در صدور مجوز تاسیس مطب پرداخت.
پزشكي،نظام،پرونده،بررسي،سازمان،پروانه،اخذ،شماره،نفر

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا اسدی، با بیان اینکه بیشترین میزان صدور پروانه مربوط به سال های ۹۵ و ۱۴۰۰ است، تصریح کرد: اخذ پروانه برای کلانشهری مانند تهران نیاز به ۳۶۰ امتیاز بازآموزی دارد که پزشک باید ۱۲ سال سابقه خدمت را برای به دست آوردن این امتیاز داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: از بین افرادی که در این سال ها شماره نظام پزشکی گرفتند به طور تصادقی ۵۱۰ پرونده را از میان شماره های نظام پزشکی ۱۳۰ هزار به بالا مورد بررسی قرار دادیم که ۶۸ پرونده مشکل داشت و بررسی ها نشان داد اقداماتی مانند اخذ رشوه، جعل نامه و…، صورت گرفته است.
اسدی با اشاره به شناسایی ۹ نفر از متخلفین صدور پروانه‌های بدون مجوز لازم، گفت: بخشی از این افراد جرم سنگینی را مرتکب شدند که سه نفر از آنها را به عنوان رابطین خارج از سازمان نظام پزشکی شناسایی نمودیم و متاسفانه یک نفر متعلق به خود جامعه پزشکی بود که تبادل وجوه از طریق این رابطین انجام شده است.
وی با بیان اینکه مکاتبات لازم با سازمان بازرسی کل کشور انجام و تصمیم گیری در خصوص متخلفین به مراجع ذی‌صلاح سپرده شده است، اظهار کرد: در مرحله بعدی قصد داریم تعداد ۵ هزار پرونده را از شماره های نظام پزشکی ۱۳۰ هزار به بالا را مورد بررسی قرار دهیم که حدود دو ماه زمان نیاز دارد.
سرپرست اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایت سازمان نظام‌پزشکی با ا شاره به ۲۱ پرونده ابطال شده، اذعان کرد: قدم بعدی ما بررسی گواهی‌های آموزشی خواهد بود و از جامعه پزشکی درخواست می‌کنیم با طی مراحل مربوطه اقدام به اخذ پروانه طبابت نموده و در دام افراد شیاد گرفتار نشوند.
وی یادآور شد: از شورای عالی نظام پزشکی و ریاست سازمان درخواست می کنیم تا یک چارت تشکیلاتی خوب برای کنترل و مدیریت این موضوع تشکیل داده و از این تخلفات با حداکثر تلاش پیشگیری کنیم که البته صد درصدی نیست اما می توان نسبت تخلفات را تا حد زیادی کاهش داد.