خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ارتفاع موج در نواحی خلیج فارس تا ۳ متر

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 08 بهمن 1401 - 15:00
کارشناس هواشناسی گفت: هشدار سطح دریایی زرد در رابطه با وزش باد و افزایش ارتفاع موج بین ۲ و نیم تا ۳ ونیم متر در نواحی خلیح فارس صادر شده است.
ساحل،صيادي،وزش،تفريحي،باد

خانم فریبا گودرزی گفت: هشدار سطح دریایی در رابطه با وزش باد نسبتا شدید و افزایش ارتفاع موج در نواحی خلیج فارس از روز دوشنبه تا چهارشنبه صادر شده است.
به گفته کارشناس هواشناسی، وزش باد حداکثر ۴۶ نات، افزایش ارتفاع امواج در ساحل بین ۱/۵ تا ۲ متر و در فراساحل و ۲/۵ تا ۳/۵ متر در خلیج فارس، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر و شرق خلیج فارس را شاهد خواهیم بود.
او می‌گوید: خسارت به شناور‌های سبک، تفریحی و با احتمال نیمه سنگین، اختلال در ورود و خروج شناور‌ها به بندرگاه‌ها، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌ها و احتمال آسیب به تاسیسات دریایی براثر این وزش باد وجود دارد.
او گفت: توصیه می‌شود از عملیات تفریحی، غواصی و شنا اجتناب کرده، محدودیت در تردد با شناور‌های سبک، نیمه سنگین و قایق‌های صیادی و تفریحی، تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هر گونه خسارت، جمع آوری تور‌های صیادی و محدودیت در فعالیت‌های دریایی در ساحل و دور از ساحل را هم وطنان در دستور کار خود قرار دهند.